Angel karaf beluchter

Code: 94-004
42,90 U$ Prijs excl. VAT: 35,75 U$
voorafgaande bestelling Levering van product ongeveer 1-3 s weken.
Ja! We verzenden naar US
Cards
Bank
+

Angel beluchter karaf - als je dit product eenmaal hebt geprobeerd, zul je het geweldig vinden. Het is bekend dat de wijn beter smaakt als hij wordt belucht. Decanter biedt precies dat.

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Waarom zijn wij het beste?

Meer dan 35.000 YT-abonnees Meer dan 1.000 YT-videorecensies 10 miljoen keer bekeken
Professioneel advies
Marktleider al 12 jaar
Alle producten we zijn aan het testen

Productomschrijving

Angel beluchter karaf - als je dit product eenmaal hebt geprobeerd, zul je het geweldig vinden. Het is bekend dat de wijn beter smaakt als hij wordt belucht. Decanter biedt precies dat. Als je thuis een feestje aan het voorbereiden bent en je wilt de aandacht van gasten trekken, dan is dit een geweldige manier om een feestje te verbeteren. Uw gasten zullen genieten van het goede feest en nog meer, ze zullen de kwaliteitssmaak van wijnen waarderen.

engel karaf

Hoe wijn decanteren zonder professionele sommelier accessoires en ervaring? Probeer eens onze beluchter Angel, het gebruik is heel eenvoudig en het decanteren van wijn wordt tot een minimum beperkt. Het decanteren van wijn in de karaf kan enkele uren duren om het juiste effect te bereiken. Uitstekende beluchter kan de smaak en het aroma van wijn rechtstreeks uit de fles benadrukken door wijn door de beluchter in het glas te gieten. De decanteertrechter is uitgerust met een zeef die zelfs het kleinste sediment in de wijn opvangt, en luchtkanalen zullen de wijn in een oogwenk perfect beluchten. Dit is een eenvoudige procedure die de smaak en het aroma van uw wijn kan benadrukken, om de perfecte ervaring te hebben.

Als je een voorliefde hebt voor goede wijn, maar weinig tijd hebt, is dit een ideaal tijdbesparend apparaat. Vergeet een uur te wachten tot de wijn ademt. U hoeft het alleen maar te openen en in een glas te schenken.

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (0)

Nog geen beoordeling