Opblaasbaar waterspeelgoed - Rode Pauw XXL

Code: 201-007
86,90 U$ 64,90 U$ Prijs excl. VAT: 54,09 U$
voorafgaande bestelling Levering van product ongeveer 1-3 s weken.
Ja! We verzenden naar US
Cards
Bank
Crypto
+

Opblaasbaar waterspeelgoed - Rode Pauw XXL is een geweldig cadeau om uw kinderen of partner tijdens het zomerseizoen mee te verrassen.

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

Opblaasbaar waterspeelgoed - Rode Pauw XXL is een geweldig cadeau om uw kinderen of partner tijdens het zomerseizoen mee te verrassen. Vergeet een klassiek, onopvallend opblaasbaar kussentje en neem dit keer een exclusief stuk mee , waarmee je tijdens de hete zomermaanden veel plezier in het water beleeft. Gaat u op vakantie naar de zee of het meer? Vergeet dit stijlvolle opblaasbare kussentje niet mee te nemen om aandacht te trekken, maar vooral beleef je smileysituaties en memorabele avonturen met familie en vrienden. Wanneer moet je plezier hebben, zo niet tijdens de zomervakantie? De enorme afmetingen en het originele design van de opblaasbare pad zorgen ervoor dat jij het middelpunt van de belangstelling staat op ieder waterfeestje. Een geweldig opblaasbaar kussen waar jij en je vrienden dol op zullen zijn.

Opblaasbaar zwembadspeelgoed voor kinderen en volwassenen om in water te zwemmen, hetzij naar de zee of naar het zwembad - enorme stijlvolle opblaasbare kussentjes. Geniet in stijl van de zomer!

inflatokacka červené pav

Creëer thuis een unieke esthetische en leuke sfeer met het enorme drijvende dier in je zwembad. Dankzij het extra grote formaat biedt het opblaasbare kussen voldoende plaats voor twee volwassenen om samen met je partner te genieten van ontspanning, zonnebaden en waterpret. De opblaasbare mat is geschikt om een ​​tijd door te brengen aan het zwembad, meer, strand of in de tuin als ligstoel. XXL-opblaasboten hebben ook hun plaats gevonden in de wereld van beroemdheden, waar ze erg favoriet en populair zijn, omdat ze de garantie zijn voor het juiste entertainment. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig PVC-materiaal en hebben twee gemakkelijk te hanteren handvatten voor manipulatie en onbezorgd varen op het water.

XXL rode pav

In de e-shop hebben we verschillende modellen van deze leuke opblaasboten beschikbaar, zodat je de unieke kans hebt om de meest geschikte te kiezen en in stijl te genieten van de zomer.

Specificaties - Opblaasbare rode pauw:

  • Materiaal: hoogwaardig PVC
  • Afmetingen: lengte 1,9 m, breedte 1,6 m, hoogte 1,5 m
  • Gewicht: 2,7 kg

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (0)

Nog geen beoordeling