Opblaasbaar voor volwassenen - Witte pauw

Code: 201-009
86,90 U$ 64,90 U$ Prijs excl. VAT: 54,09 U$
voorafgaande bestelling Levering van product ongeveer 1-3 s weken.
Ja! We verzenden naar US
Cards
Bank
+

Opblaasbaar voor volwassenen - Witte pauw. Het zorgt voor een tropische sfeer, waar u het ook neemt, terwijl het dient om te ontspannen en te genieten van het water.

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

Opblaasbaar voor volwassenen - Witte pauw. Het zorgt voor een tropische sfeer, waar u het ook neemt, terwijl het dient om te ontspannen en te genieten van het water. Trek een klassiek onopvallend opblaasbaar zitje uit en neem dit keer een exclusief stuk , waarmee je tijdens de hete zomermaanden veel plezier in het water beleeft. Gaat u op vakantie naar de zee of het meer? Vergeet niet om deze stijlvolle opblaasbare ring mee te nemen om aandacht te trekken, maar vooral beleef je smileysituaties en memorabele avonturen met familie en vrienden. Wanneer moet je plezier hebben, zo niet tijdens de zomervakantie? De enorme afmetingen en het originele design van de opblaasbare pad zorgen ervoor dat jij het middelpunt van de belangstelling staat op ieder waterfeestje. Een geweldige opblaasboot waar jij en je vrienden dol op zullen zijn.

Opblaasbare ringen in het water, in de zee of in het zwembad - enorme stijlvolle opblaasboten, niet alleen voor kinderen of voor twee. Geniet in stijl van de zomer!

opblaasbaar zitje in het zwembad
Creëer thuis een unieke esthetische en leuke sfeer met het enorme drijvende dier in je zwembad. Dankzij het oversized formaat biedt de opblaasbare ring voldoende ruimte voor twee volwassenen om samen met je partner te genieten van ontspanning, zonnen en waterpret. De opblaasbare zwevende stoel is geschikt om een tijd door te brengen aan het zwembad, meer, strand of in de tuin als ligstoel. XXL-opblaasboten hebben ook hun plaats gevonden in de wereld van beroemdheden, waar ze erg favoriet en populair zijn, omdat ze de garantie zijn voor het juiste entertainment. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig PVC-materiaal en hebben twee gemakkelijk te hanteren handvatten voor manipulatie en onbezorgd varen op het water.

In onze e-shop hebben we verschillende modellen van deze leuke springkussens beschikbaar, zodat je de unieke kans hebt om de meest geschikte springkussens te kiezen en in stijl te genieten van de zomer.

Specificaties - opblaasbare witte pauw:

  • Materiaal: hoogwaardig PVC
  • Afmetingen: lengte 1,9 m, breedte 1,6 m, hoogte 1,5 m
  • Gewicht: 2,7 kg

Productbespreking (1)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Ter

Opblaasbaar voor volwassenen - Witte pauw

Tereza Hofmannová reageren

Wat is zijn draagkracht?

Vertaald uit: cs
Cool Mania

Opblaasbaar voor volwassenen - Witte pauw

Mario Bruchanik reageren

Goede dag
Ongeveer tot 90 kg.

Vertaald uit: cs
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (0)

Nog geen beoordeling