Cosmetische minikoelkast 6L

Code: 62-023
U$274.80 Prijs excl. VAT: U$229.00
uitverkocht Sorry, dit product is momenteel niet op voorraad.
Ja! We verzenden naar US

De cosmetische minikoelkast 6L is ontworpen voor het koelen van medicijnen en cosmetica, en dankzij zijn compacte formaat en lichte constructie is hij ideaal voor op reis.

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

De cosmetische minikoelkast 6L is ontworpen voor het koelen van medicijnen en cosmetica, en dankzij zijn compacte formaat en lichte constructie is hij ideaal voor op reis. Het bovenste gedeelte gaat eenvoudig open met een druk op de knop en dankzij de transparantie kunt u gemakkelijk de inhoud van de koelkast identificeren. Het geïntegreerde digitale display wordt gebruikt om u te informeren over de binnentemperatuur, zodat u de temperatuur van uw cosmetica onder controle heeft.

Elk tuinfeest, clubhuis of garage van de juiste klusser moet tijdens de hete zomerdagen gekoelde versnaperingen van hoge kwaliteit hebben. Beperk jezelf niet tot klassieke grote koelkasten die je absoluut niet nodig hebt voor incidenteel gebruik. Onze minikoelkasten koelen af wat je nodig hebt en houden je drankjes gedurende de dag op de gewenste temperatuur en je eten blijft heel lang vers. Deze minikoelkasten zijn niet alleen voordelig vanwege hun formaat en bruikbaarheid in de auto tijdens lange ritten. U zult zeker in de wolken zijn met een modern en tijdloos ontwerp van koelkasten die bij elke kamer passen. Het energieverbruik is natuurlijk recht evenredig met de grootte en het volume van de koelkast. Mini draagbare koelkasten van verschillende soorten te koop - goedkoop kunt u online kopen in onze e-shop. Kwaliteitsverwerking en een passende prijs.

BCR-6 cosmetische koelkast

Specificaties:

Model: BCR-6
Inhoud: 6 liter
Koelen: 10-12 ° C onder omgevingstemperatuur
Isolatie: polyurethaanschuim zonder CFC en HCFC
Voeding: DC 12V, DC 12V / AC 110V, DC 12V / AC 230V
Gewicht: 2,5 kg
Stroomverbruik: 40-60W
Afmetingen: 310 (D) x 215 (B) x 275 (H) mm

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (0)

Nog geen beoordeling