Apengezichtsmasker (van de Planet of the Apes) - voor kinderen en volwassenen voor Halloween of carnaval

Code: 88-285
31,90 U$ Prijs excl. VAT: 26,59 U$
uitverkocht Sorry, maar dit product is uitverkocht. Dit product is niet langer verkrijgbaar.
Ja! We verzenden naar US
Cards
Bank

Aap uit de Planet of the Apes gezichtsmasker - voor kinderen en volwassenen voor Halloween of carnaval. Kinder- en volwassenenkostuum (masker) Aap van de planeet van de apen​ gemaakt van 100% natuurlijk latex.

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

Apengezichtsmasker (van de Planet of the Apes) - voor kinderen en volwassenen voor Halloween of carnaval. Kinder- en volwassenenkostuum (masker) Aap van de planeet van de apen gemaakt van 100% natuurlijk latex, dat milieuvriendelijk en niet giftig is. Zien en ademen door de mond en neus van het masker is comfortabel en ademend.

kindermasker aap van de planeet van de apen

Halloweenmaskers voor jongens/meisjes (kinderen) of volwassenen

De aap uit het Planet of the Apes-masker is een fascinerend stuk voor fans van deze iconische filmreeks. Het is vervaardigd met verbluffende details en toont de kenmerkende kenmerken van de Planet of the Apes-aap, inclusief zijn prominente ogen en uitdrukking. Dit latex masker in de vorm van een Aap uit de Planet of the Apes is dan ook een volkomen ideale en originele keuze voor Halloween, carnaval, gemaskerd bal, diverse feesten, verjaardagsfeestjes en dergelijke. Onze maskers zoals de Monkey from the Planet of the Apes komen het beste tot hun recht op Halloween, carnaval, disco, in een club, op een feest of festival, ze zijn de juiste investering voor jou als je indruk wilt maken en vooral cool wilt zijn.

Halloween apenmasker van de planeet van de apen

Carnavalsmaskers - Latex carnavalsmaskers voor kinderen en volwassenen

Ook geschikt als origineel cadeau voor dierbaren. U kunt maskers online kopen in onze e-shop. En bereid je voor op veel foto's en video's waarin jij in het middelpunt van de belangstelling staat. De speciale mix van natuurlijke latexmaterialen garandeert een opvallende en niet alleen een geweldige snit, maar ook een comfortabel draagcomfort. Carnavalskostuums (maskers) ze zijn zorgvuldig ontworpen en met veel geweldige patronen kun je veranderen in je favoriete superheld of enge filmmonsters.

Aap van de planeet van de apen carnavalsmasker

Verpakkingsinhoud:

1x Aap uit de Planet of the Apes-masker

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (0)

Nog geen beoordeling