Wijnkoeler in de vorm van een vat - 40 liter / 15 flessen

Code: 62-009
548,90 U$ Prijs excl. VAT: 457,41 U$
uitverkocht Sorry, dit product is momenteel niet op voorraad.
Ja! We verzenden naar US

Wijnkoeler in de vorm van een vat - 40 liter / 15 flessen. De exclusieve wijnkoeler in de vorm van een houten vat, trekt op het eerste gezicht aan.

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

Wijnkoeler in de vorm van een vat - 40 liter / 15 flessen. De exclusieve wijnkoeler in de vorm van een houten vat, trekt op het eerste gezicht aan. Experts raden aan om de wijnen op de juiste temperatuur te serveren en dat zal geen probleem zijn met het geïntegreerde digitale paneel. U stelt eenvoudig een nauwkeurige temperatuurregeling in voor het koelen van uw wijn zodat deze op de optimale temperatuur geserveerd kan worden.

Minikoelkast in de vorm van een vat om uw favoriete drankjes perfect te koelen. Een van de essentiële kenmerken van dranken, niet alleen alcoholische dranken, is hun temperatuur tijdens het serveren. Dit is het moeilijkst te bereiken tijdens de hete zomerdagen. Perfecte imitatie van hout geeft een prettige antieke indruk. Een inhoud van maar liefst 40 liter is genoeg om ongeveer 15 drankjes te koelen. Deze wijn koelkast zal met name worden gewaardeerd door wijnliefhebbers.

Minikoelkasten voor perfecte koeling van onze favoriete dranken. Maak uw leven gemakkelijker - deze kleine koelkast voor wijn, dranken enz. Past perfect in uw tuin of cottage-interieur of als autokoelkast. Mini draagbare koelkasten van verschillende soorten te koop - goedkoop kunt u online kopen in onze e-shop. Kwaliteitsverwerking en een passende prijs.

koelkast in de vorm van een vat

Specificaties:

Type: BC-40
Inhoud: 40 liter / 15 flessen
Koelen: 18-25 ° C onder omgevingstemperatuur
Materiaal: kunststof
Afmetingen: 475 (bovendiameter) x 600 (middendiameter) x 780 (hoogte) mm
Gewicht: 15,9 kg

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (0)

Nog geen beoordeling