Cadeaus voor kinderen - cadeau-ideeën voor jongens en meisjes: TOP #20 tips

Cadeaus voor kinderen - cadeau-ideeën voor jongens en meisjes: TOP #20 tips. Heb je geen ideeën?? Wij adviseren je welk cadeau voor een kind voor een verjaardag, Kerstmis, etc. De beste cadeau-inspiratie voor jou.

Oh, onze kinderen... het is zo gemakkelijk om een cadeau voor een kind te kiezen als het nog klein is, dan zit ze nergens meer mee en genieten ze van bijna alles, dus als we een cadeau kiezen voor een jongen of meisje van 5 , het is nog steeds cool, ze zullen je dankbaar zijn en hij zal blij zijn met elk cadeau. Maar zodra de kinderen groter worden, groeit hun vraag naar een geschenk met hen mee, en we moeten echt nadenken over welk soort kindergeschenken het meest geschikt zijn. Het is duidelijk dat we verschillende cadeaus voor jongens en cadeaus voor meisjes kiezen, omdat een jongen bijvoorbeeld boos zou zijn als we hem bijvoorbeeld een make-updoosje met make-up cadeau zouden geven aan een jongen van 10 jaar . Of als we zouden nadenken over wat geschikte cadeaus zijn voor meisjes op hun verjaardag , en we geven ze bijvoorbeeld een voetbal, dan zouden ze ook niet blij zijn. Hetzelfde geldt als we op zoek zijn naar kerstcadeaus voor jongens of kerstcadeaus voor meisjes. Het is ook nodig om bijvoorbeeld te overwegen welk cadeau geschikt is voor een jongen van 7 jaar, want als we hem cadeaus geven voor kinderen vanaf 10 jaar, is het misschien ook geen goede keuze. En dan is er nog de meest veeleisende leeftijdsgroep: tienerkinderen, we weten heel goed hoe het ons kan kwellen als we op zoek zijn naar geschikte cadeaus voor Kerstmis voor tieners, het is een ramp om iets geschikts en cools te kiezen...


En Kerstmis is over het algemeen een totale chaos voor ons, ouders, we zoeken letterlijk meedogenloos naar kerstcadeautjes voor kinderen , en dan zou het heel nuttig zijn als iemand ons advies zou kunnen geven over een cadeau voor een kind. In onze blog geven we je tips voor cadeaus voor kinderen: als cadeau voor een jongen of meisje van 8 jaar, als cadeau voor eerstejaarsstudenten, als cadeau voor 18 jaar voor zowel jongens als meisjes. Zo'n geschikt cadeau voor een 11-jarige jongen kunnen bijvoorbeeld LED-schoenen zijn, maar als cadeau voor een 13-jarige jongen zou een leuk en handig masker met 3D-printing ook uitstekend zijn. In onze cadeautips voor kinderen vind je inspiratie voor kerstcadeaus voor kinderen, verjaardagscadeaus of gewoon voor de lol. Ga er dus lekker voor zitten met een kop goede koffie of thee en bekijk gerust onze cadeau-ideeën, niet alleen als cadeau voor kinderen met Kerstmis, maar voor elke feestdag of welke gelegenheid dan ook.

cadeaus voor kinderen

#TOP 1 cadeau Lichtgevende LED-schoenen - Cadeaus voor kinderen

cadeaus voor kinderen LED-schoenen

Geef dit coole cadeau voor kinderen : deze stijlvolle LED-schoenen met veelkleurige LED-zolen, die indruk zullen maken op iedereen op een feestje of voor dagelijks gebruik. Dit modieuze gadget is een van de uitstekende cadeaus voor kinderen, zowel voor Kerstmis als voor verjaardagen . En vooral de jonge generatie zal het waarderen dat de sneakers controle hebben over verschillende kleuren en dat gekleurde LED's zelfs reageren op het ritme van de muziek. Niet alleen voor een disco of feest, dus laten we er elke dag plezier van hebben en als een ster op de vloer schitteren, zelfs op weg naar school of gewoon buiten, want dit cadeau kan zelfs voor een tiener indruk maken en cool zijn. LED-lichtgevende sneakers - een cool cadeau, niet alleen voor jongeren, behoort tot de originele tips voor cadeaus voor kinderen, als cadeau voor jongens en cadeaus voor meisjes.

#TOP 2 cadeau LED T-shirts - een cadeau voor elk feestje

een cadeau voor een jongen van 15 14 13 12 11 10 9 jaar oud
En opnieuw kunnen we schitteren in een discotheek, in een kroeg of ergens tijdens een concert. Maar waarom zou je niet een disco maken en overal plezier hebben, of de aandacht trekken, bijvoorbeeld buiten? Dit coole cadeau is een leuk cadeau voor een 13-jarige jongen of als cadeau voor jongens of als cadeau voor meisjes. De t-shirts zijn voorzien van een superhelder en knipperend paneel dat reageert op de muziek en flitst op de beat. In onze e-shop vindt u verschillende motieven en maten t-shirts, kies gewoon een LED- cadeau voor kinderen.

#TOP 3 cadeau-karaoke-feestmicrofoons - een geweldig cadeau voor karaoke-plezier

Kerstcadeaus voor kinderen

En laten we er thuis een concert, theater, cabaret of show van maken met dit cadeau voor kinderen en het hele gezin . Karaoke Bluetooth-microfoon is een perfect cadeau voor een kind, een cadeau voor een jongen of zelfs als cadeau voor een meisje , wat de toeschouwers zeker zal vermaken - het gezin, of zelfs de straat, als je op het balkon zingt :) Probeer te zingen bekende liedjes en wacht op de reactie van het publiek. Als iedereen lacht, dan was het echt een "interessant optreden", als ze huilen, was het waarschijnlijk een beetje een fiasco, maar één ding is zeker, iedereen zal plezier hebben met deze microfoon. Dit leuke gadget behoort gegarandeerd tot de cadeautips voor kinderen .

#TOP 4 cadeau Magnetische ballen - NEOCUBE - ideaal cadeau voor elk kind

een cadeau voor een 10-jarige jongen

NEOCUBE magnetische ballen - een ideaal cadeau voor kinderen voor hun verjaardagen. Dit is een geweldig ontspannend cadeau voor een kind voor Kerstmis of een andere feestdag. Magnetische ballen ondersteunen de creativiteit en de ruimtelijke verbeelding, verlichten spanning en stress en versterken tegelijkertijd de concentratie en oefenen de motoriek. Ze zijn geschikt voor alle leeftijdscategorieën, niet alleen als cadeau voor een kind. Kinderen zullen dol zijn op deze Buckey Balls. Gewoon een geweldige tip voor het perfecte cadeau voor kinderen om te vermaken en stress te verlichten, waarmee je zeker niets zult bederven als je het cadeau geeft aan jongens of cadeaus voor meisjes :)

#TOP 5 cadeau Riemgespen - een stijlvolle toevoeging aan een outfit

een cadeau voor een 7-jarige jongen
Ik wil een cowboy zijn! Ik wil motorrijder worden! En ik wil zijn zoals de zanger van Metallica! Wat is onmogelijk? Nee, het is heel gemakkelijk. Het enige wat u hoeft te doen is uw kind een origineel cadeau te geven voor een jongen of een meisje : riemgesp en hij of zij kan iedereen zijn. Tot onze cadeau-ideeën behoren zeker ook riemgespen, en in onze e-shop kun je kiezen uit vele motieven, van het logo van een muziekgroep, tot favoriete helden uit films, tot kinderpersonages uit sprookjes of spelletjes. Ook vind je in onze e-shop grappige en stoere riemgespen, die bijvoorbeeld geschikt zijn als kerstcadeau voor tieners .

#TOP 6 cadeau Elektronische drums of een piano - een cadeau dat speelt volgens jouw ritme

Kerstcadeaus voor kindertrommels

Elektronische drums - siliconenpadset met 9 drums + bluetooth-luidspreker met voetpedalen is een gemakkelijk draagbare muziekset. Een goed idee als cadeau voor kinderen, waarmee je elke gewenste melodie kunt spelen. En dat je geen perfecte drummer bent en niet zo boeiend kunt drummen? Dat maakt niet uit. Dit geschenk wordt alleen beperkt door je verbeeldingskracht, speel elke gewenste melodie. Als het goed met je gaat, stampt de familie met de voeten op de maat, en als het niet goed gaat, slaan de buren met een bezem tegen het plafond :) Bluetooth elektronische drums horen zeker tot de originele kindercadeaus, of bijvoorbeeld verjaardagscadeaus voor meisjes en jongens.

#TOP 7 cadeau Neon Purge-maskers - cool cadeau voor tieners

18e verjaardagscadeau voor jongens
Dus hier zijn we met een geweldig idee hoe je een cool cadeau voor een jongen of een kerstcadeau voor tieners kunt geven. LED-maskers met enge of horrormotieven trekken in ieder geval letterlijk op het eerste gezicht de aandacht. Een uitstekend 18e verjaardagscadeau voor jongens, het zal zeker alle jonge dames verbazen en blij zijn :) Je ziet tenslotte niet elke dag een gloeiend zuiveringsmasker of schedelmasker . En dit cadeau is een van de cadeautips voor kinderen, vooral met Halloween , wanneer deze maskers, bijvoorbeeld als cadeau voor een 13-jarige jongen, de juiste griezelige sfeer zullen creëren en verbazing en respect zullen oproepen op de gezichten van alle voorbijgangers.

#TOP 8 cadeau Neon Rave-maskers - cadeaus voor jongens die de aandacht zullen trekken

cadeaus voor jongens
Nog een cadeau voor een jongen of een cadeau voor een meisje , dat zeker indruk zal maken op de omgeving en de aandacht zal trekken. Neon rave-maskers zien er heel mysterieus en eng uit en reageren op geluid, handgeklap of het ritme van muziek. Een originele en interessante tip voor een cadeau voor een kind. Maar deze maskers zijn meer geschikt als cadeau voor kinderen vanaf 10 jaar of als cadeau voor een jongen op zijn 18e verjaardag, omdat de kleinere kinderen misschien bang zijn. Hoewel kinderen tegenwoordig al goed zijn opgeleid en gewend zijn aan de enge sfeer in computerspellen of gameconsoles. Het masker is voorzien van een geluidssensor en knippert afhankelijk van het geluid of de muziek die wordt afgespeeld.

#TOP 9 cadeau Programmeerbare bril CHEMION - een stijlvol cadeau voor meisjes en jongens

verjaardagscadeaus voor meisjes
Zonnebrillen kennen we waarschijnlijk allemaal en het is voor ons voldoende dat ze beschermen tegen de zon. Maar deze programmeerbare LED party MATRIX-brillen hebben hun eigen software . Top cadeau-idee voor kinderen! Schrijf de juiste tekst of kies uit een aantal verschillende standaardanimaties en geloof dat jij in het middelpunt van de belangstelling staat, waar je ook verschijnt! Met deze programmeerbare ledbril krijg je de looks van iedereen om je heen. Ze zijn de beste manier om op te vallen op een feestje of gewoon op straat, gegarandeerd sensatie! Dé tip voor een cool cadeau voor tieners of als verjaardagscadeau voor meisjes.

#TOP 10 cadeau Tattoo mouwen - cadeau voor tieners

een cadeau voor een 13-jarige jongen
Ik wil mijn eigen tattoo! Al op zeer jonge leeftijd worden moderne kinderen door hun ouders gewaarschuwd wanneer ze een tatoeage kunnen krijgen. De meesten mogen dat vanaf hun achttiende. Maar voordat wij als ouders een echte tatoeage toestaan, moeten we een compromis sluiten en onze kinderen deze fantasierijke en interessante tattoo-hoezen met verschillende motieven en kleuren geven. Een aantrekkelijk en eigenzinnig cadeau-idee voor kinderen , bijvoorbeeld als cadeau voor een 13-jarige jongen of als kerstcadeau voor jongens . En moeders zullen kalm zijn dat de kinderen alleen een nep-tatoeage op hun handen hebben en deze 's avonds kunnen verwijderen, en hij kan zelfs worden gewassen :)

#TOP 11 cadeau Zwevende objecten - stijlvol hightech cadeau voor kinderen

tips voor cadeaus voor aanwezige kinderen
Zwevende objecten worden een absolute hotspot en het topje van de high-end technologische snufjes. Dit is niet alleen een origineel cadeau voor kinderen , maar ook stijlvol en tijdloos. Stel je de reactie van je kind eens voor als je hem zoiets slims geeft als een bluetooth UFO-luidspreker die boven de mat zweeft! Of een anti-zwaartekracht globe of maan , die ook in het donker achtergrondverlichting hebben om het futuristische effect perfect te maken. De wereldbol is overigens geschikt als cadeau voor eerstejaarsstudenten , hij heeft een educatief karakter, er zit namelijk een hele wereldkaart bij. In onze e-shop kunt u kiezen uit verschillende ontwerpen van zwevende objecten, in verschillende kleuren en vormen.

#TOP 12 cadeau LCD-tekentafel voor kinderen - slim cadeau voor kinderen

tips voor cadeaus voor kinderen
Je kent het wel... bekraste papieren, de tafel of zelfs de muren. Elk kind, meisje of jongen moet zichzelf realiseren en daarom zoekt hij naar een ondergrond waar hij zijn cartooncreaties kan uitproberen. Maar het probleem is dat het bijvoorbeeld niet van de tafel of de muur kan worden afgewassen. Hier hebben we een slimme tip voor cadeaus voor kinderen , deze LCD-tekentafel is een ideaal cadeau voor kinderen met Kerstmis of als cadeau voor kinderen op hun verjaardag . Het innovatieve, ultralichte LCD-bord bevat een pen voor comfortabel schrijven en zorgt voor duizenden beeldverversingen met één knop. Dit leuke cadeau voor een kind, maar ook voor volwassenen, is vriendelijk voor de ogen en de natuur en kan ook dienen als geweldig kantoorhulpmiddel als notitieboekje, communicatiemiddel of herinnering.

#TOP 13 cadeau Schaken voor drie spelers - je schaakt niet meer met slechts twee :)

kindercadeaus - een cadeau voor kinderen
Dit kindercadeau - een schaakbord voor drie spelers - is perfect voor lange winteravonden, als je met meerderen thuis bent en zin hebt in een gezellig spelletje. Een ideale set voor kinderen, maar ook voor volwassenen , voor gezellige ontmoetingen. De spanning van een normaal schaakspel zal nog verder worden vermenigvuldigd. Dit schaakspel voor 3 personen is ideaal voor alle bordspelliefhebbers die het gewone schaken beu zijn of graag nieuwe dingen proberen. Je kunt het ook cadeau geven en je dierbaren blij maken. Of zelfs het hele jaar door, hij kan ook gebruikt worden bij het schaken buiten, in het park of in het huisje of thuis, kortom er zijn veel mogelijkheden, zoek gewoon je tegenstanders en het schaakspel kan beginnen :) Fantasierijk, stijlvol en grappige cadeaus voor kinderen, cadeaus voor jongens of cadeaus voor meisjes.

#TOP 14 cadeau 3D kaarten aan de muur - een cadeau voor een kind(eren) voor verjaardagen, naamdagen of Kerstmis

een cadeau voor een kind(eren) op een verjaardag, naamdag of Kerstmis
Een houten wereldkaart is een origineel cadeau voor een meisje of jongen. Geef de kinderen het gevoel dat de hele wereld aan hun voeten ligt en hang deze kaart aan de muur in de kinderkamer. Het heeft lasergegraveerde continenten en een nauwkeurige verwerking . Elk stuk is handgemaakt, waarbij aan elk detail is gedacht. De gehele reiskaart aan de muur bestaat uit verschillende houten delen , die tot op de millimeter nauwkeurig met elkaar verbonden kunnen worden. Het is als een simpele puzzel. Naast een stijlvolle toevoeging aan ieder interieur hebben wandkaarten zeker een leerzame werking, kinderen hebben namelijk altijd de hele wereldkaart voor ogen. Het is gegarandeerd een geweldig cadeau voor elk kind , of het nu gaat om een cadeau voor jongens, een cadeau voor meisjes of een cadeau voor kinderen vanaf 10 jaar. Cool cadeau voor kinderen.

#TOP 15 cadeau Newton's slinger - cadeaus voor kinderen (jongen, meisje) voor Kerstmis of verjaardag

cadeaus voor kinderen (jongen, meisje) voor Kerstmis of verjaardag
Een fascinerend object: de slinger van Newton. Deze verfijnde Newton-schommel (wieg) met ballen is een apparaat dat werkt volgens het door Isaac Newton ontdekte principe. Het is een apparaat dat momentum en energie behoudt . De slinger is een goed idee als cadeau voor kinderen, jongens of meisjes, en staat prachtig op een bureau, op een plank in een bibliotheek of in een kinderkamer. Als u besluit een slinger cadeau te geven, zult u uw kinderen, familie of vrienden er zeker mee plezieren. De slinger van Newton met metalen staven en metalen kogels is op een hoogwaardige houten voet geplaatst. Zwaai alle ballen kruislings en zie hoe ze een prachtig schouwspel en een prachtig golfeffect creëren. Het ritmische geluid van metalen ballen heeft een kalmerend effect en verlicht stress. Een universeel cadeau voor alle kinderen, of het nu als kerstcadeau, verjaardagscadeau of voor een andere feestdag is .

#TOP 16 cadeau Snoepautomaat - een originele tip voor een cadeau voor kinderen, niet alleen met Kerstmis

een originele tip voor een cadeau voor kinderen, niet alleen voor Kerstmis
Iets voor iets... Hebben uw kinderen zin in snoep? Nou ja, maar alleen als ze al goed hebben gegeten en het allerbelangrijkste: ze moeten het snoep of de zoete beloning vangen :) De snoepmachine - de machine voor het vangen van snoep werkt met zowel echt als nepgeld. Je vult de automaat eenvoudig met snoepjes, kauwgom of klein speelgoed. Kinderen moeten hard werken om hun snoep of ander snoepgoed te bemachtigen. Laat uw vrienden of familie een paar kunstmatige of echte munten doneren en zij maken kans op een snoepje . Plezier voor uw kinderen en het hele gezin. Dergelijke cadeaus voor kinderen voor Kerstmis of als cadeau voor kinderen op hun verjaardag zullen zeker in de smaak vallen.

#TOP 17 cadeau gezichtsmasker of kostuum - eng cadeau speciaal voor een jongen maar ook voor een onverschrokken meisje :)

eng cadeau voor kinderen, cadeaus voor jongens en meisjes maskerkostuum
Mondkapjes en kostuums voor kinderen en volwassenen voor Halloween of carnaval. Enge carnavalskostuums voor kinderen en volwassenen (maskers) voor elk feest, feest en andere gelegenheden. Eng cadeau voor een tiener , voor een discotheek op een Halloweenfeest, waar het met zijn angstaanjagende uiterlijk zeker de aandacht van iedereen zal trekken. Enge horrormaskers zullen altijd IN zijn, hoe enger hoe beter en uw kinderen zullen het zeker waarderen dat u, zelfs als u een volwassene bent, zowel een schooljongen, een schoolmeisje als tieners weet te plezieren met een geweldig cadeau , en dat u dat ook kunt zijn ook coole ouders :) Kindercadeaus - originele cadeautip voor kinderen.

#TOP 18 cadeau Zwevende maan - een origineel cadeau voor alle kinderen en tieners

origineel cadeau voor alle kinderen en tieners, jongens, meisjes, kinderen
Uw kind zal dol zijn op dit originele geschenk. Het charmante nachtlampje in de vorm van de maan zweeft vrij op een magnetische houten voet in de lucht en draait 360°, waardoor het een zeer rustgevend en ontspannend effect heeft . Het is een goed idee als cadeau voor een meisje of een jongen in een kinderkamer, of zelfs voor een tiener. Dit is een unieke lamp die iedereen zal bekoren met zijn originaliteit bij het binnenkomen van de kamer. Er is keuze uit twee kleuren lichttinten, namelijk wit of geel, en de mogelijkheid om de lichtintensiteit naar wens in te stellen. Dit is een mooi cadeau voor een jongen, of als cadeau voor een meisje van elke leeftijd.

#TOP 19 cadeau 3D metalen puzzel - puzzelcadeau voor kinderen en volwassenen

puzzelcadeau voor zowel jongen als meisjesschorpioen
Een cadeau als puzzel voor uw kinderen. Laat ze een prachtige driedimensionale puzzel samenstellen waarvoor geen lijm nodig is . Het model hoeft alleen maar in elkaar te worden gezet met behulp van schroeven . 3D-puzzels vereisen geduld en bekwame handen! Kan uw kind een exacte replica van een schorpioen samenstellen? Het resultaat van de inspanning zal een uitstekende replica van de schorpioen zijn, die een bijzonder indrukwekkende en opvallende decoratie is voor de kinderkamer of voor thuis. Cadeaus voor kinderen vanaf 10 jaar, maar ook als cadeau voor een jongen van 8, een cadeau voor eerstejaarsstudenten of als kerstcadeau voor kinderen , universeel voor zowel meisjes als jongens.

#TOP 20 programmeerbaar LED-T-shirt - Lichtgevende LED- cadeaus voor jongens en meisjes

cadeau voor jongens en meisjes cadeau-ideeën jongen meisje

Cadeautips voor een jongen of een meisje? Geef uw kinderen dit LED cadeau en zij zullen in het middelpunt van de belangstelling staan op elke discotheek of feest. Het GLUWY T-shirt kan via mobiele telefoon (bluetooth) worden geprogrammeerd - eigen animaties, afbeeldingen of tekst . Het display bevat zeer lichtgevende gekleurde LED's, je kunt elke gewenste tekst schrijven, het formaat ervan aanpassen en deze als bewegende tekst direct op het T-shirt weergeven. Plaats een actieve muziek-equalizer op het T-shirt , die reageert op de omringende muziek, zodat uw kinderen dit muziekcadeau zeker leuk zullen vinden. Een lichtgevend LED-cadeautje, niet alleen onder de kerstboom. Een geweldig cadeau-idee, ongeacht de leeftijd, voor elk meisje, elke jongen.

Dit en nog veel meer vind je in de e-shop https://www.cool-mania.nl