Beste verborgen spionagecamera's ter wereld: TOP #15 tips

Beste verborgen spionagecamera's voor geheime opnames ter wereld: TOP #15 tips voor jou. We brengen u een overzicht: de handigste geheime spionagecamera die er is gemaakt. Tegelijkertijd brengen we je ook praktische tips over hoe en waar je een spionagecamera het beste kunt plaatsen, of vragen over de legaliteit van het gebruik.

Heeft u een verborgen camera nodig om iets in het geheim of discreet op te nemen? Heeft u een gezin dat u wilt beschermen of moet u uw eigendommen beschermen ? Verborgen camera's zijn vaak nodig om de situatie in de gaten te houden zonder dat iemand weet dat u deze in de gaten houdt en opneemt , of wanneer het nodig is om iets ver weg op te nemen, wanneer u op dat moment niet op die plek kunt zijn. Waar een eenvoudig bewakingscamerasysteem te groot en zichtbaar is om in het geheim op te nemen, kunnen kleine of verborgen spionagecamera’s de ideale oplossing voor u zijn.

Er zijn veel redenen om verborgen camera's of spionagecamera's te gebruiken. Spycamera's zijn erg handig als hulpmiddel bij het monitoren en beschermen van dierbaren. Dus als u oudere ouders of een jong kind heeft om te zien hoe het met hen gaat en hoe er voor hen wordt gezorgd als u niet bij hen bent, kan een camera van cruciaal belang zijn om te weten of uw gezin veilig is. Als u te maken krijgt met bepaalde geschillen, kan het nuttig zijn om uitwisselingen, vergaderingen of discussies op te nemen om fouten te voorkomen. Ook kunnen dergelijke echtscheidingen bijvoorbeeld erg rommelig zijn en kan het erg handig zijn om een ​​verslag van de gebeurtenissen te hebben voor juridische bescherming. Als u problemen heeft met de aanklacht of detentie, zal de opname aan de rechtbank laten zien of bewijzen hoe de zaken werkelijk zijn gebeurd en dit kan een doorslaggevende factor zijn.

Dus als je denkt dat het nuttig zou zijn om verborgen opnames te hebben, gebruik dan gerust verborgen spionagecamera's. De spionagecamera is gemakkelijk te gebruiken en betaalbaar . Als je een goede cameraman wilt zijn, mag de persoon die gefilmd wordt zich er niet van bewust zijn dat hij/zij wordt opgenomen. Een spionagecamera moet dus onopvallend zijn, opgaan in de achtergrond, of hij kan gemakkelijk ergens in verborgen worden zodat hij op geen enkele manier opvalt. Spionagetechnologie wordt tegenwoordig veel gebruikt.

Hoe dan ook, hier zijn onze keuzes voor de Top 15 van verborgen camera's , van camera's die je gemakkelijk kunt verbergen tot camera's die goed verborgen zijn in gewone dingen.

#15 SET Mini Wifi P2P pinhole Full HD camera 8mm met focus op tekst + Spy handset

pinhole camera voor examentoetsen voor de schriftelijke toets

Studenten SET - Mini Wifi P2P pinhole Full HD camera met focus op tekst + ingebouwde 1500 mAh li-on batterij + Spy oortje​ hiermee kun je beelden in real time bekijken en tegelijkertijd kun je instructies ontvangen van de andere persoon via het spionage-oortje volledig onopgemerkt in uw oor. Deze set biedt een unieke mogelijkheid om met een FULL HD pinhole camera diverse ruimtes, objecten of tekst op papier vast te leggen zonder dat de omgeving het merkt, en tegelijkertijd via een Spy handset te communiceren met een persoon aan de telefoon. Alle communicatie vindt plaats via het P2P internet, waardoor het mogelijk is om de camera te monitoren en te communiceren via een spionagehandset zonder afstandsbeperkingen (de enige voorwaarde is een internetverbinding) via een applicatie (iOS/Android) op een mobiele telefoon . Er is geen simkaart nodig in het apparaat.

De SET bevat een pinhole-camera en een spionage-oortje die maar via één app werken, je koppelt hem met je telefoon via wifi (geen bluetooth). De camera beschikt over de mogelijkheid om de lens scherp te stellen, wat bijvoorbeeld uitstekend werkt tijdens een examen wanneer je moet scherpstellen op tekst op papier. Je stelt de camera scherp door aan de minilens te draaien. Deze camera is ontworpen voor het opnemen van geschreven of gedrukte tekst.

#14 Mini Wi-Fi bewegingsdetectiecamera met 120° hoek + Extra krachtige IR LED tot 10 meter + 360° houder

Camera met bewegingsdetectie mini

Mini Full HD Wi-Fi camera met 120° hoek + Extra krachtige IR LED tot 10 meter + 360° houder + bewegingsdetectie + Li-ion batterij 2600mAh + tweeweg audiocommunicatie. Een miniatuurcamera met hoogwaardige verwerking is een ideale oplossing voor het onopgemerkt opnemen van beelden met geluid. Dankzij de minimale afmetingen is de camera zeer praktisch en past hij gemakkelijk in je broekzak. Met de meegeleverde houder , die 360° draaibaar is, bevestig je de camera aan een muur, tafel etc. De camera beschikt over hoogwaardige optiek die zorgt voor hoogwaardige videobeelden in FULL HD kwaliteit met een resolutie van 1920x1080 pixels, met geluid, zelfs bij slechte lichtomstandigheden dankzij IR LED-nachtzicht.

#13 Wandklok met FULL HD camera + WiFi en bewegingsdetectie

spionagecamera in de wandklok

Wandklok met FULL HD-camera + WiFi en bewegingsdetectie - dit hightech exemplaar zal je ervan overtuigen dat wandklokken niet zomaar klokken hoeven te zijn. Spy-wandklokken zien er op het eerste gezicht volkomen normaal uit, maar nogmaals, ze hebben een verborgen camera ingebouwd. Het moderne ontwerp van wandklokken maakt ze tot een geweldige aanvulling op elk huis, kantoor of wachtkamer om het bewaakte gebied in de gaten te houden. De camera in de klok zorgt voor het opnemen van beelden in een hoge resolutie van Full HD 1920 x 1080 met geluid en het maken van foto's in een resolutie van 4032 x 3024 .

U kunt het beeld altijd en overal in realtime bekijken via uw mobiele telefoon. Vastgelegde opnamen ondergaan altijd H.264-compressie om de bestandsgrootte te verkleinen en worden vervolgens opgeslagen op een micro SD-kaart die tot 128 GB wordt ondersteund. De beveiligings-IP-camera in de klok is vooral geschikt voor in huis voor het bewaken van het huis, appartement, kinderen, huisdieren, maar kan dankzij de bewegingssensor ook gebruikt worden in andere binnenruimtes waar u toezicht wilt hebben tijdens uw afwezigheid. Bij een onverwacht bezoek wordt u altijd op de hoogte gebracht via notificaties rechtstreeks op uw mobiele telefoon.

#12 WiFi P2P FULL HD spionagecamera verborgen in een adapter voor een mobiele telefoonoplader + bewegingsdetectie

spionagecamera in oplader USB-spionagecamera-adapter

WiFi P2P FULL HD spionagecamera verborgen in een adapter voor een mobiele telefoonoplader + bewegingsdetectie + App (Android/iOS) bewaking op afstand van de camera via internet. Deze USB-adapter dient als volledig uitgeruste oplader voor mobiele telefoons of tablets. Daarnaast neemt hij echter video met geluid op in hoge FULL HD 1080P-resolutie. U sluit de adapter eenvoudigweg aan op een stopcontact en de geheime opname kan beginnen. Dankzij het onopvallende uiterlijk zal niemand zelfs maar denken dat het een geheime spionagecamera is .

Hij wordt rechtstreeks vanuit het stopcontact gevoed, dus je hoeft niet bang te zijn dat de batterij in de camera leeg raakt. Dankzij de draadloze WIFI verbinding maakt de IP-camera verbinding met de thuisrouter, waardoor je waar je ook bent live beelden van de camera kunt bekijken . Meldingen wanneer er beweging wordt gedetecteerd, komen dankzij de mobiele applicatie rechtstreeks op uw mobiele telefoon . Je kunt de camera er gemakkelijk mee bedienen. De applicatie werkt met Android- en iOS-besturingssystemen. De camera neemt cyclische video-opnamen op. De opname wordt opgeslagen op een micro SD-kaart met ondersteuning tot 128 GB .

#11 Spy pen met Wifi (P2P) met FULL HD - Mini camera in de pen + micro sd ondersteuning tot 128GB

spionagecamera in pen - spionagecamera's pen met camera

Spy pen met Wifi (P2P) en FULL HD - Spy Mini camera in de pen + micro sd ondersteuning tot 128GB met bewegingsdetectie voor geheime video-opnames met geluid. Discreet video opnemen is één ding, en opnames of foto's van hoge kwaliteit maken is iets anders. De Spy Pen is een perfecte combinatie van beide en is echt heel gemakkelijk te gebruiken. De spionagecamera ziet eruit als een stijlvolle en elegante pen , wat garandeert dat niemand zelfs maar zal denken dat het een verborgen camera zou kunnen zijn.

De pen neemt videobeelden op in Full HD 1080p resolutie, met 30 frames per seconde in AVI-formaat. Verder is de pen voorzien van een microfoon, een oplaadbare batterij met een capaciteit van 200mAh en een opnameduur van maximaal 90 minuten, en ondersteuning voor micro SD-kaarten tot 128 GB. De pen is geschikt voor opnames binnen of buiten. Het bedienen van de pen is heel eenvoudig met één enkele knop. Met een spionpenpen kun je realistisch schrijven en je kunt de cartridges erin verwisselen .

#10 Spy camera horloge met Full HD + IR LED + 32GB Geheugen

spionagehorloge met camera - spionagecamera

Spy camera horloge met Full HD + IR LED + 32GB Geheugen. Een verborgen camera in het horloge waarmee je altijd en overal alles wat belangrijk is, kunt vastleggen. Dit spionagehorloge is een hightech combinatie van een modieus horloge en een verborgen spionagecamera . Spy horloges zijn gemaakt van hoogwaardige stevige materialen, zien er stijlvol uit en passen bij ieder persoon en bij iedere gelegenheid. Het ingebouwde geheugen van maximaal 32 GB garandeert voldoende capaciteit voor video, geluid en foto's, en u hoeft zich geen zorgen te maken dat dit u op enigerlei wijze beperkt .

Het horloge heeft maximaal 4 IR-LED's met hoge helderheid ingebouwd, die u vooral bij weinig licht kunt gebruiken. Met dit hightech horloge kunt u tijdens uw reizen foto's en video's opnemen, bijvoorbeeld belangrijke informatie van lezingen vastleggen of altijd en overal foto's en video's maken. Vervolgens kunt u het opgenomen materiaal eenvoudig overbrengen naar een pc met behulp van de meegeleverde USB-kabel.

spionagecamera in powerbank - spionagecamera's van de powerbank

WIFI camera in Powerbank met P2P + 10000 mAh batterij met 4K videoresolutie + 170° hoek en nachtzicht met IR LED tot 8 meter + bewegingsdetectie + ondersteuning tot 128GB micro SD. Met deze onopvallende camera maak je videobeelden met geluid in schitterende 4K-resolutie. De verborgen camera ziet eruit als een klassieke powerbank en is daardoor geheel onopvallend en compact. Daarnaast beschikt hij over 2 IR LED-lampen voor nachtzicht tot 8 meter en bewegingsdetectie .

De opname wordt opgeslagen op een micro SD-kaart, ondersteund tot een capaciteit van 128 GB . Het heeft een ingebouwde oplaadbare Li-ion batterij met een capaciteit van 10.000 mAh, wat een zeer lange video-opname garandeert of de camera in de standby-modus houdt. Het apparaat werkt ook als powerbank voor het opladen van mobiele apparaten, camera's enz. Dit product is ontwikkeld met de nieuwste technologie en maakt gebruik van P2P-technologie - ondersteuning voor het altijd en overal monitoren van het beeld van de camera rechtstreeks via uw mobiele telefoon . Makkelijk te gebruiken. Geen IP-instellingen, geen domeinnaam en geen Upnp-instellingen vereist.

#8 FULL HD-knopcamera met hoek van 90° + audio - Wifi DVR-module voor live monitoring

camera in een knop spion spionage p2p monitoring via internet

FULL HD button camera met 90° hoek + audio - Wifi DVR module voor live monitoring met mogelijkheid tot het aansluiten (vervangen) van diverse pinhole camera lenzen + ingebouwde 1500mAh batterij. Kleine en compacte SET: wifi box met antenne en ingebouwde oplaadbare batterij en pinhole camera verborgen in een zwarte knop met een kijkhoek van 90° en geluidsopname . Via het micro-USB-slot kun je verschillende camera's op de module aansluiten, afhankelijk van welke je nodig hebt (kies uit ons aanbod) - groothoeklens, nachtzicht, bewegingsdetectie, camera verborgen in een knop, etc.. Het apparaat ondersteunt audio-opname - een camera met microfoon, neemt ook geluid op. Wifi draadloze spionagemodule P2P Live monitoring via internet en aansluiting van diverse camera's.

Het beeld van de camera kan LIVE worden bekeken via de mobiele telefoon. De camera legt beelden vast in een hoge FULL HD-resolutie van 1920x1080 pixels. De vastgelegde beelden worden opgeslagen op een micro SD-kaart die tot 128 GB wordt ondersteund. De camera wordt aangedreven door een oplaadbare batterij met een capaciteit van 1500 mAh met een opnameduur van maximaal 2 tot 3 uur. Knopcamera, FUUL HD-resolutie, ingebouwde microfoon, kijkhoek van 90°.

#7 4K Wifi luxe camera verborgen in de autosleutel met ondersteuning tot 128GB micro SD

Spy camera in de autosleutel of autosleutelhanger
Luxe 4K Wifi-camera verborgen in de autosleutel met ondersteuning voor maximaal 128 GB micro SD - behoort absoluut tot de familie van topspionagegadgets. Het grootste voordeel is het opnemen van video's in 4K met 25 fps . Zowel de autosleutel als de sleutelhanger zijn gedetailleerd en hoogwaardig afgewerkt, wat de geloofwaardigheid vergroot. Naast opnemen is het ook mogelijk om met de sleutel foto's te maken. De camera is ingebouwd in een duurzame behuizing en biedt de mogelijkheid tot een Wi-Fi-verbinding, wat betekent dat je de opname ervan op afstand kunt bekijken vanaf elke plek waar je toegang hebt tot internet.
Gegevens worden opgeslagen op een micro SD/TF-kaart tot max. 128 GB capaciteit. De camera wordt aangedreven door een ingebouwde 900 mAh lithiumbatterij die wordt opgeladen via micro-USB. Levensduur van de batterij voor één oplaadbeurt tot 1,5 uur . De camera kan echter op een USB-netwerkadapter worden aangesloten en kan dus continu opnemen. De verborgen camerasleutel gedraagt ​​zich als een draagbare USB-flashdrive wanneer deze via USB op een pc is aangesloten. Dankzij de nauwkeurige verwerking is het zeer onwaarschijnlijk dat iemand om u heen zou merken dat u een apparaat bij u draagt ​​waarmee u video's kunt opnemen of foto's kunt maken. In de verpakking vind je veel accessoires.

#6 Bril met WiFi-camera + FULL HD + aanraakbediening + live video-overdracht (Android/iOS) - perfecte cameracamouflage

bril met camera - spionagecamera in bril met wifi
Bril met wifi-camera + FULL HD + aanraakbediening + live video-overdracht (Android / iOS) - perfecte cameracamouflage. Stijlvolle en tegelijkertijd spionagebrillen hebben een praktisch nut voor onopgemerkt opnemen van de omgeving en voor de ultralichte constructie van slechts 40 gram . Ze zijn comfortabel voor dagelijks gebruik. Tegelijkertijd hoef je geen knoppen in te drukken, want deze reageren alleen op aanraking. Met deze spion met de bril leg je precies vast wat je ziet en tegelijkertijd heb je vrije handen dus zonder argwaan.
Een ander voordeel is de live-uitzending via WiFi-verbinding rechtstreeks naar uw mobiele telefoon via de applicatie " GPS CAM ", die gratis beschikbaar is voor Android en iOS. Via de applicatie kunt u niet alleen vastgelegde beelden bekijken, maar ook reeds opgenomen video's afspelen. De bril ondersteunt het creëren van uw eigen Wi-Fi-netwerk met een bereik tot 30 meter , waardoor u een live opname kunt bekijken voor uw vrienden bij u in de buurt.
4g 3g spionagecamera pinhole spionage voor simkaart

FULL HD pinhole camera met 4G SIM-ondersteuning + Wifi met P2P + IR LED 5m + 145° groothoek fisheye-lens - live streaming Video met bewegingsdetectie, alarm en ondersteuning voor micro SD-kaarten tot 128 GB. Het beeld van de camera is live te bekijken via een mobiele telefoon. Dankzij het nachtzicht op een afstand van maximaal 5 meter legt de camera dag en nacht beelden vast in hoge resolutie 1080P bij 25 fps en dankzij de opnamehoek van 145° heb je voldoende overzicht over het vastgelegde gebied. De gemaakte beelden worden opgeslagen op een micro SD-kaart die tot 128 GB wordt ondersteund, de camera wordt aangedreven door een oplaadbare batterij met een capaciteit van 1500 mAh .

Ook beschikt deze pinhole camera over een aparte externe microfoon (voor nog betere geluidsopname). Pinhole-microcamera is een handig hulpmiddel in de spionagewereld wanneer u het echte gedrag van personen moet vastleggen zonder enige verdenking van hun opname. Dankzij de mogelijkheid om een ​​simkaart (met prepaid internetdata) te plaatsen kan deze modulaire camera verbinding maken met een 4G netwerk en tevens met een Wi-Fi netwerk verbonden worden, waardoor je video met geluid van over de hele wereld kunt bekijken ( waar een internetverbinding beschikbaar is).

spionagecamera in de luidspreker
Stereo Bluetooth-luidspreker met FULL HD WIFI-camera en 330° draaibare lens is een volwaardige Bluetooth-luidspreker met ingebouwde verborgen camera . Je kunt de stereospeaker klassiek gebruiken om naar muziek te luisteren , maar hij kan ook perfect gebruikt worden als camera om je appartement, huis of bedrijfsactiviteiten in de gaten te houden. De speaker met camera heeft een 330° draaibare kop, nachtzicht en bewegingsdetectie. Je kunt hem op een plank, tafel en vervolgens plaatsen observeer in realtime wat er gebeurt in de kamer waar de luidspreker zich bevindt.  
De beveiligingscamera kan via WIFI of P2P met de thuisrouter worden verbonden, waardoor je het beeld kunt monitoren altijd en overal met uw mobiele telefoon . Vastgelegde beelden ondergaan H.264-compressie om de bestandsgrootte te verkleinen en worden vervolgens opgeslagen op een micro SD-kaart die tot 128 GB wordt ondersteund. De optiek biedt een hoge resolutie van Full HD 1920 x 1080 , zodat je geen enkel detail van de vastgelegde beelden mist. De Spy-luidspreker heeft een batterij van 5000 mAh.

#3 LED Tafellamp met Wifi FULL HD camera en 330° draaibare lens

wifi-camera in de lamp
LED-tafellamp met Wifi FULL HD-camera en 330° draaibare lens samen met bewegingsdetectie en nachtzicht maken deze lamp tot een geweldige niet-waarneembare bewaker voor gebruik binnenshuis. De ingebouwde camera in de lamp neemt beelden op in hoge resolutie Full HD 1920 x 1080 en bevindt zich op een roterende lens (die je op afstand kunt bedienen), waarmee je de opnamehoek kunt aanpassen. De functies van de lamp worden bestuurd via een gratis beschikbare applicatie waarbij je elke kleur van de lamp kunt kiezen voor een aangename sfeerverlichting, ook kun je de opnamehoek wijzigen door je vinger op de smartphone te bewegen, in te zoomen op het beeld of op afstand te praten dankzij tweerichtingscommunicatie.
De beveiligingscamera kan via WIFI of P2P met de thuisrouter worden verbonden, waardoor je altijd en overal via je mobiele telefoon naar beeld kunt kijken. Vastgelegde opnamen ondergaan altijd H.264-compressie om de bestandsgrootte te verkleinen en worden vervolgens opgeslagen op een micro SD-kaart die tot 128 GB wordt ondersteund. Wanneer er ongewenste beweging wordt gedetecteerd, waarschuwt de camera u automatisch via een melding in de applicatie.

#2 Mini-wekker HD-camera met wifi + IR-LED + bewegingsdetectie + AC/DC-voeding

mini-wekker met camera

De wekker met FULL HD camera met IR LED + WiFi + P2P is aangevuld met bewegingsmonitoring en sensoren voor het detecteren van de temperatuur en luchtvochtigheid in de kamer. Met zijn elegante ontwerp in glanzend zwart past hij in elk type interieur zonder te vermoeden dat het een verborgen camera-apparaat is. De hoogwaardige weergave op de wekker zorgt voor een probleemloze leesbaarheid van de verstrekte gegevens, zelfs bij intens daglicht. De ingebouwde verborgen camera neemt video's op in Full HD resolutie 1920 x 1080 met geluid en dankzij het IR LED nachtzicht op een afstand van maximaal 6 meter heb je ook 's nachts een hoogwaardig beeld. Alle functies van de verborgen camera kun je op afstand bedienen via een gratis verkrijgbare applicatie voor smartphones (iOS, Android), waarmee je real-time beelden kunt bekijken en de camera-instellingen kunt wijzigen.
De digitale wekker beschikt tevens over een bewegingsdetectiefunctie , die wordt gebruikt om de opname te starten wanneer er beweging wordt gedetecteerd in de kamer. Dit is een geweldige functie, waardoor je geen enkele belangrijke opname mist, omdat alleen de opnames tijdens de activiteit worden vastgelegd. Vastgelegde opnamen ondergaan H.264-compressie om de bestandsgrootte te verkleinen en worden vervolgens opgeslagen op een micro SD-kaart die tot 128 GB wordt ondersteund. Het apparaat is uitgerust met een ingebouwde 300 mAh-batterij , die, wanneer deze volledig is opgeladen, zorgt voor continu opnemen tot ongeveer 2 uur. Het apparaat kan ook op een standaard elektriciteitsnet worden aangesloten, waardoor de wekker met verborgen camera continu kan werken.

#1 Mini pinhole Full HD camera met batterij en bewegingsdetectie + WiFi + micro SD 128 GB ondersteuning

pinhole camera-spion

Mini pinhole Full HD camera met batterij en bewegingsdetectie + WiFi + micro SD 128 GB ondersteuning - is precies wat je je voorstelt onder de term spionagecamera. Dankzij het compacte ontwerp en de minilens (slechts 10x10 mm , kan hij vrijwel overal onopvallend worden geplaatst (zelfs verborgen in een object). Beelden die door de minicamera worden opgenomen, zijn in Full HD 1920 x 1080 resolutie en foto's in 4032 x 3024 resolutie , dus ruim voldoende voor gedetailleerde registraties.

Het apparaat ondersteunt een WiFi-verbinding en is draadloos , waardoor eenvoudige installatie aan de muur of het plafond mogelijk is. Vervolgens kunt u alle camerafuncties bedienen via een gratis beschikbare applicatie voor smartphones (iOS, Android) waarbij u de videoresolutie, de lengte en de lengte kunt wijzigen. van individuele video's, de opnamemethode - bewegingsdetectie of continue opname. De beveiligingscamera kan via WIFI of P2P met de thuisrouter worden verbonden, waardoor je altijd en overal via je mobiele telefoon naar beeld kunt kijken. Spy spy camera ondersteunt micro SD-geheugenkaarten tot 128 GB . De camera wordt gevoed door een 1200 mAh batterij , maar met behulp van een stroomkabel kunt u hem ook aansluiten op een permanente stroomvoorziening, bijvoorbeeld op een stopcontact met behulp van een netwerk AC/DC-adapter.

Tips om verborgen SPY-camera's te verbergen en te gebruiken

1. Controleer of u geen wetten overtreedt.

Over het algemeen kan worden gezegd dat het gebruik van spionagecamera's en spionagetechnologie zeer discutabel is. Onze wetten verbieden uitdrukkelijk het gebruik van camera’s op plaatsen waar het duidelijk is dat dit noodzakelijk is om de privacy te waarborgen, zoals in de slaapkamer of badkamer, toilet. Als u een spionagecamera in uw badkamer gaat installeren, moet u ervoor zorgen dat u dit legaal doet, anders kunt u gemakkelijk te maken krijgen met aanklachten, juridische kosten of zelfs de dreiging van gevangenisstraf. Daarnaast zijn er specifieke wetten die de audio-opname van interviews regelen, die kunnen verschillen van video-opnames. Dus als u besluit een verborgen camera te gebruiken, controleer dan de wetten in uw land om er zeker van te zijn dat u uit de problemen blijft.

Als u kindermeisjes, verpleegkundigen, huishoudsters of ander personeel in dienst heeft, zorg er dan voor dat u met hen een schriftelijke overeenkomst heeft over hun toestemming voor verborgen camera-opnames. En in dat contract kun je de afgesproken voorwaarden opnemen, zodat je ze op ieder moment kunt bekijken of opnemen terwijl ze hun werk doen. Als u duidelijke toestemming heeft, krijgt u enige bescherming dat zij op de hoogte waren van de monitoring, voor het geval u ooit hun gedrag of acties moet bewijzen.

2. Controleer of de verborgen camera precies werkt zoals jij hem nodig hebt.

De beste manier om een ​​spionagecamera het beste te verbergen en te gebruiken, is door te oefenen en oefenen met opnemen. Zodra u een spionagecamera heeft gevonden die u wilt gebruiken, moet u ervoor zorgen dat u deze uitprobeert onder de exacte omstandigheden waarin u wilt oefenen met opnemen. Dus als u video gaat opnemen van iemand die 's nachts een kamer binnenkomt, zorg er dan voor dat uw camera onder deze exacte omstandigheden werkt. Niets is tragischer dan een video krijgen van wat je wilt opnemen, en ten slotte is het niet mogelijk om te herkennen wat je wilt, of de opname is niet vanuit een goede hoek, of de camera heeft geen nachtzicht, enz. Dus Controleer nogmaals wat u van de opname verwacht en of uw spionagecamera geschikt is en goed is ingesteld. Testen, testen en nog eens testen.

3. Goede plekken om een ​​verborgen camera te verbergen

Om erachter te komen waar je de camera moet plaatsen, kijk je gewoon rond in de kamer en zie je waar een kleine camera gemakkelijk kan worden verborgen.

Hanglampen en kroonluchters - lampen aan het plafond zijn een geweldige plek voor een verborgen camera. Slechts weinig mensen denken dat daar een spionagecamera geplaatst zou kunnen worden.

Meubels zoals een tafel, nachtkastje en ladekast - de meeste kamers zijn voorzien van meubels, dit kan een goede plek zijn voor een verborgen camera, verborgen achter een gewoon voorwerp, zoals een klok of radio. Je kunt natuurlijk ook een verborgen camera in de klok plaatsen en deze direct op het nachtkastje zetten.

Gordijn of volant - een andere geweldige plek om de camera te verbergen kan achter een gordijn of op de volant zijn. Als je een kleine spionagecamera wilt, kun je deze aan de bovenzijde van een gordijn aansluiten, of direct op het gordijn.

TV-toestel - Het plaatsen van een kleine camera in de buurt van de TV of bovenop de TV zou een goed idee zijn. Als u dat wel doet, zorg er dan voor dat de camera zich een beetje buiten het directe gezichtsveld bevindt, zodat niemand de camera gemakkelijk opmerkt.

Laptop of computer - als u een computer en andere computerapparatuur op uw bureau heeft liggen, zou het niet zo moeilijk moeten zijn om een ​​manier te vinden om de camera te verbergen.

Boekenplank - het plaatsen van een verborgen camera in een boekenplank kan een goed idee zijn. Zeker als de verborgen camera de vorm heeft van een boek, of je kunt de boeken verstellen om de camera discreet tussen de boeken te houden.

Decoratief object - elke vaas, fotolijst of ander decoratief object, inclusief speelgoed dat de camera kan bedekken of verbergen, is een goed idee om te plaatsen.

Spiegels - je zou een dubbelzijdige spiegel kunnen kopen en daar een spionagecamera kunnen plaatsen. Of, in het tegenovergestelde geval, is het mogelijk om direct een spiegel te kopen met een ingebouwde verborgen camera.

Lampen - één gloeilamp of lamp kan eruit worden gehaald en een spionagecamera verborgen in de lamp kan erin worden geplaatst.

Bloemen en planten - je kunt een kleine camera in een bloem of in een bloempot plaatsen en deze bijvoorbeeld op een vensterbank zetten. Vooral verstoppen in felgekleurde planten zal goed werken.

We hopen dat deze tips voor verborgen camera's en spionagecamera's en suggesties u zullen helpen veilig en effectief te volgen en op te nemen. Een groter assortiment spionagecamera's vindt u rechtstreeks op de website https://www.cool-mania.nl