Fietshelmen Smart - Livall BH60SE

Code: 64-002
152,90 U$ Prijs excl. VAT: 127,41 U$
voorafgaande bestelling Levering van product ongeveer 1-3 s weken.
Ja! We verzenden naar US
Cards
Bank
+

Fietshelmen Smart - Livall BH60SE bieden een Bluetooth handsfree, signalering van de rijrichting en kunnen ook SOS-signalen verzenden in geval van een ongeval.

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

Fietshelmen Smart - Livall BH60SE bieden een Bluetooth handsfree, signalering van de rijrichting en kunnen ook SOS-signalen verzenden in geval van een ongeval. Het fietsen is tegenwoordig een erg populaire bezigheid, en het dient ook als vervoermiddel naar het werk, maar veiligheid mogen we niet vergeten. Een van de veilige elementen is de helm, waarvan de belangrijkste taak is om uw hoofd te beschermen bij een val. Maar de helm kan veel meer bieden dan alleen basisveiligheid. Livall heeft een unieke slimme helm bedacht die veiligheid, technologie en design combineert in een zeer hoge kwaliteit om van uw fietstocht een plezier te maken. Tot 24 ventilatiegaten zorgen voor een uitstekende beluchting bij warm zomerweer. Een geweldig en functioneel ontwerp met een uitzonderlijk lichte constructie van slechts 285 g maakt de Livall BH60SE de perfecte helm voor dagelijks fietsen.

Livall BH60SE sportieve fietshelm

Elke fietser moet ervoor zorgen dat hij voldoende zichtbaar is op de weg voor dag- en nachtbeveiliging. Met de slimme Livall-helmen is dit geen probleem, want aan de achterkant zijn de intensieve LED's geïntegreerd die altijd zichtbaar zijn . De diodes kunnen zelfs de signalering van de rijrichting weergeven . De headset beschikt over een bluetooth set met stereoluidsprekers en een microfoon met omgevingsruisonderdrukking. Via bluetooth maak je verbinding met je mobiele telefoon met de gratis verkrijgbare "Livall Riding" app (iOS en Android) die je alle informatie geeft die je nodig hebt over fietsen. Nadat u uw smartphone aan een helm heeft gekoppeld, beschikt u over nieuwe functies, zoals oproepen ontvangen, naar populaire muziek luisteren of navigatie-instructies op de telefoon.

Gratis walkietalkie-communicatie is ook beschikbaar tussen Livall-helmen , die is gebaseerd op een radiozender. De Livall-helm verhoogt ook de veiligheid met een geïntegreerde schoksensor, die bij een val het SOS-signaal naar het standaard contactpersoonnummer met je huidige locatie stuurt als je buiten bewustzijn blijft. Helmvoeding levert de 450 mAh oplaadbare batterij die tot 10 uur per keer opladen kan bieden bij de LED-signalering en ongeveer 3 tot 6 uur bij het luisteren naar muziek.


Livall BH60SE-helm

Helmbediening is mogelijk met de rubberen knoppen aan de voorkant van de helm vanaf de onderkant die dienen om de lichtsignalisatie in en uit te schakelen, een oproep te ontvangen en het volume van het luidsprekergeluid aan te passen, evenals de selectie van nummers te regelen. Naast de knoppen zit een magnetische oplaadpoort en een microfoon. Alle onderdelen zijn voldoende geïsoleerd tegen water en zweet. Voor een comfortabele bediening van de helm wordt ook een draadloze controller meegeleverd, die eenvoudig met een rubberen band aan het fietsstuur wordt bevestigd. Met de juiste controller kunnen we de directionele signalering activeren, ook om de oproep te beantwoorden, het volume van het geluid aan te passen, de camera op de smartphone aan te zetten en vervolgens een foto te maken of de Walkie-talkie-zender aan te zetten tussen Livall-helmen. Ben je een actieve fietser en geniet je van moderne techniek, dan zal je deze slimme helm zeker waarderen. Maakt het niet alleen gemakkelijker om te communiceren tijdens het rijden zonder te stoppen, maar verhoogt ook uw veiligheid. De helm wordt ook gebruikt bij het rijden op een paard, rolschaatsen, skateboarden, etc. In onze e-shop vind je ook andere modellen Livall helmen.

Livall-appLivall-toepassingsfunctieLivall sos-signaalLivall helmen setRijgegevens van Livall-helm

Kenmerken:

plus Kwaliteitshelm verwerking
plus Bluetooth-besturing via applicatie
plus Intense LED's met gerichte signalering
plus SOS-signaal met de locatie van een ongeval
plus Batterijduur in helm tot 10 uur

Specificatie van Livall-helmen:

Model: BH60SE
Hoofdomtrek: 55 - 61 cm
Achterlichten: 8 full-value LED-lampen
Bluetooth: BT 4.1 + HFP / HSP / A2DP, bereik tot 10 meter
Luidsprekers: stereo 2x 0,5W
Microfoon: -39 dB
Batterij: 450 mAh
Voeding: DC-5V / 0,5A
Oplaadpoort: magnetische USB-kabel
Oplaadtijd: 3 uur
Verwerkingstijd: max. 10 uur, 3 tot 6 uur naar muziek luisteren
Stand-by: max. 180 dagen
Bedrijfstemperatuur: 0 ° C tot 40 ° C
Afmetingen: 285 x 230 x 150 mm
Gewicht: 285 gram

Livall controller specificatie:

Model: BR80
Bereik van helmafstand: 10 meter
Knoppen: 4-weg, functieknop, walkietalkieknop, knop voor het maken van een foto
Toepassing: voor alle soorten fietsen
Batterij: 220 mAh
Stand-bymodus: 2 jaar
Afmetingen: 58 x 37 x 55 mm
Gewicht: 18 gram

Inhoud pakket:

1x Smart Livall fietshelm
1x USB-kabel
1x Livall-controller
1x gebruikershandleiding

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (0)

Nog geen beoordeling