Autopomp - elektrisch met 2000 mAh batterij - draagbare 12V compressor + LED lampje

Code: 64-020
152,90 U$ Prijs excl. VAT: 127,41 U$
voorafgaande bestelling Levering van product ongeveer 1-3 s weken.
Ja! We verzenden naar US
Cards
Bank
+

Draagbare autopomp - Slimme elektrische pomp voor auto met 2000 mAh batterij - draagbare 12V luchtcompressor + LED-lampje.

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

Draagbare autopomp - Slimme elektrische pomp voor auto met 2000 mAh batterij - draagbare 12V luchtcompressor + LED-lampje. Digitale draagbare pomp geschikt voor autobanden is een krachtige elektrisch oplaadbare pomp met LED-lampje voor auto's, motoren, ballen en andere opblaasbare artikelen. De digitale pomp heeft een maximale druk van 150PSI, het is een snelle compressor met een 6000 mAh batterij, digitaal LED-licht en LCD-scherm .

Deze luchtcompressor voor personenauto's pompt uw standaardbanden in enkele seconden op . Steek de stekker in een 12 V-stopcontact in de auto en bevestig het opzetstuk op het bandenventiel. Eenvoudige bediening - slechts één druk op de knop en de compressor doet al het werk voor u. Bij een druk van 150 psi kan de CP3-pomp bijna alle banden oppompen, bijv. banden voor personenauto's, motorfietsen, mountainbikes en racefietsen, scooters, rolstoelen, ballen en andere opblaasbare artikelen. Het digitale LCD-scherm helpt u om de bandenspanning op elk moment te controleren en elimineert het risico van de band of opgeblazen object, u kunt op elk moment stoppen met oppompen.

Autopomp - draagbare krachtige Smart digitale pomp met LCD-scherm + LED-lampje

Autopomp - draagbaar digitaal


De luchtpomp van de luchtauto zorgt voor een betrouwbaar gebruik op basis van de automatische uitschakelfunctie . Stel het gewenste drukniveau in en begin met opblazen. De luchtcompressor schakelt automatisch uit wanneer deze het gewenste niveau heeft bereikt . U hoeft zich geen zorgen te maken over overmatige inflatie, de intelligente inflator reguleert de inflatie. De pomp heeft ook een LED-lampje , wat erg praktisch is, vooral als je onderweg reparaties moet uitvoeren. Tegelijkertijd kunt u de noodmodus instellen, het witte licht kan worden geschakeld naar het rode SOS-waarschuwingslampje zodat anderen u kunnen zien.

LED-licht + noodwaarschuwingslicht. Een geweldige oplossing voor noodgevallen op de weg

elektrische pomp voor auto met led licht

Deze draagbare luchtpomp biedt 3 extra hulpstukken en 1 ingebouwde opblaasbare slang , maakt gebruik op alle banden mogelijk - uw auto, fiets, motorfiets, luchtbed, opblaasbare boten, ballen en andere opblaasbare voorwerpen (ondersteunt geen grote vrachtwagens of motorvrachtwagens). Direct in de pomp zijn er ruimtes voor het opbergen van individuele hulpstukken, zodat je de accessoires bij elkaar hebt. De luchtcompressor heeft ook een leegloopfunctie . Druk op de afvoerknop aan de zijkant van de pomp en de band loopt leeg. Ingebouwde supergrote capaciteit 2000 mAh batterij . De pomp is oplaadbaar - laad de batterij op voordat u deze voor de eerste keer gebruikt. De pomp heeft ook een beveiliging tegen overstroom, overspanning, overladen en lage druk.

Multifunctionele pomp

Multifunctionele en draagbare pomp voor autobanden, motorfietsen, springkussens of ballen, gemakkelijk op te bergen in een tas, koffer of rugzak. Hiermee kunt u deze minipomp overal mee naartoe nemen.

slimme luchtcompressor - gebruik

Eenvoudige en intelligente bediening

Bediening: 1. Druk 3 seconden op de AAN-knop om de pomp in te schakelen. 2. Sluit de luchtslang aan op het bandenventiel. 3. Selecteer de juiste modus en stel de gewenste bandendruk in, de pomp schakelt automatisch uit wanneer de gewenste druk is bereikt. 4. Wanneer het opblazen is voltooid, koppelt u de luchtslang los van het ventiel.

luchtpomp voor inflatie - hoe te gebruiken

Eigendommen

Slimme luchtpomp
Oplaadbare digitale compressor
Draagbare en duurzame pomp
LCD scherm
LED-licht + noodwaarschuwingslicht
Aan/uit-indicator
Bandenspanning monitor
Automatische start en stop van inflatie
Gebruik op autobanden, motorfietsen, scooters, ballen en springkussens
Certificaat: ROHS, MSDS, FCC VOC, IC VOC, CE-EMC, PSE, UN38.3


Technische specificaties:

Batterij: ingebouwd 1 lithium-ion batterij 2000mAh/11,1V
Stroombron: op batterijen
Oplaadtijd: 2,5 - 3,5 uur
Voeding: DC 12 V/6A
Maximaal vermogen: 24 W
Ingangsvermogen: Type-C 5V/2A
Werkgeluid: 85 dB
Luchtdichtheid (luchtstroom): 30L/M
Slanglengte: 25 cm
Maximale druk: 101-150 psi
Werktemperatuur: -15 - 60° C
Materiaal: ABS
De kleur zwart
Netto productgewicht: 0,7 kg
Productafmetingen: 142,5 x 56 x 124 mm


Verpakkingsinhoud:

1x slimme luchtpomp
1x oplaadkabel voor auto-ontsteking
1x USB-kabel type C
1x luchtslang
1x opblaasbare naald
1x ventiel
1x mondstuk
1x gebruikershandleiding

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (0)

Nog geen beoordeling