Wintermutsen - een geribbelde hoed met LED-licht

Code: 11-282
31,90 U$ 27,50 U$ Prijs excl. VAT: 22,91 U$
voorafgaande bestelling Levering van product ongeveer 1-3 s weken.
Ja! We verzenden naar US
Cards
Bank
+

Wintermutsen - een geribbelde hoed met LED-licht en met USB-oplading helpt bij het uitvoeren van taken in slechte lichtomstandigheden.

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

Wintermutsen - een geribbelde hoed met LED-licht en met USB-oplading helpt om de taken uit te voeren bij slechte lichtomstandigheden. Deze unisex muts is gemaakt van acryl en polyester, waardoor hij zeer aangenaam is om aan te raken, terwijl hij je niet alleen verwarmt op de bergen maar ook in de stad dankzij het traditionele informele ontwerp. Het vouwen van het dubbele breisel aan de onderkant van de muts zorgt voor een groter gevoel van warmte op het voorhoofd en de oren, zelfs tijdens de koudste winterdagen. Op de voorkant zit een leren patch, waar het LED-lampje is gemonteerd bestaande uit 5 heldere LED-diodes . Deze praktische LED-plaatsingsoplossing aan de voorkant van de hoed leidt het licht naar de richting waar je ogen naar kijken.

dop met licht

De LED-lamp is afneembaar en kan afzonderlijk worden gebruikt of aan andere kleding worden bevestigd dankzij het ontwerp van de clip. Het licht wordt bediend met een enkele knop aan de voorkant. U kunt 3 witlichtmodi en SOS-modus met rode diode selecteren . Bij de led-lamp zit ook een ingebouwde accu die je eenvoudig oplaadt via de usb- poort op je pc of usb-oplader. De levensduur van de batterij is afhankelijk van het gebruik van LED-licht. Bij de hoogste lichtsterkte duurt het ongeveer 2 uur. Bij de laagste lichtsterkte biedt het tot 5 uur levensduur.

Dit model van een unieke LED-lichtkap zal vooral in de smaak vallen bij hardlopers, fietsers, toeristen en kinderen die ' s ochtends vroeg naar school gaan. Het kan ook worden gebruikt in gebieden zoals jagen, vissen, kamperen en andere buitenactiviteiten. Het kan ook in buitengewone situaties een zeer handig hulpmiddel zijn in de auto, zoals bij een banddefect of vastzittende modder als je beide handen vrij moet hebben. Met deze hoed heb je veel licht in de richting precies waar je het nodig hebt, zonder de hulp van iemand anders.

Kenmerken:

plus Ledlampje met 5 diodes
plus 3 helderheidsmodi + SOS-modus
plus Oplaadbare batterij via USB
plus Praktische plaats van licht
plus Warme, verwarmende muts

Specificaties:

Materiaal: acryl, polyester + leren patch
Afmetingen: 21,5 cm (B) x 20,5 cm (H) x 0,2 cm (H)
Gewicht: 70 gram
Opladen: 5V DC USB-connector

Inhoud pakket:

1x gebreide muts
1x LED-lampje

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (0)

Nog geen beoordeling