Wifi camera in zonnebril HD met mogelijkheid tot LIVE streaming via internet

Code: 10-119
148,50 U$ Prijs excl. VAT: 123,75 U$
voorafgaande bestelling Levering van product ongeveer 1-3 s weken.
Ja! We verzenden naar US
Cards
Bank
+

Wifi-camera in zonnebril HD met ondersteuning voor microSD-kaarten tot 64GB mogelijkheid om livestreams via internet te bekijken.

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

Wifi-camera in zonnebril HD met ondersteuning voor microSD-kaarten tot 64GB en mogelijkheid om LIVE streaming via internet te bekijken. Al deze eigenschappen maken de camera in zonnebril het ideale apparaat voor het opnemen van video met geluid, waar je ook bent. Als u het gesprek, de vergadering of gewoon om ervaringen van een vakantie of voor verschillende sporten wilt vastleggen, is deze bril met HD-camera voor u ontworpen.

Stijlvolle bril met beeld in HD-kwaliteit en mogelijkheid tot LIVE streaming via internet.

Wifi-bril heeft verbinding met de router of na het aanmaken van een access point sluit je een bril aan op je mobiele telefoon en tablet. Bij livestreaming kunnen vier gebruikers op uw bril worden aangesloten en live streamen, waar ter wereld u ook bent. Het voordeel is dat je precies registreert wat je kunt zien terwijl je je handen vrij hebt, vooral tijdens het sporten of op vakantie, waar ze je ook tegen de zon beschermen. Een bril met een camera kan worden bediend met de applicatie P2PLiveCam via een lokaal Wi-Fi-netwerk wanneer deze is gekoppeld met uw mobiele telefoon of tablet. De applicatie ondersteunt het Android-besturingssysteem en iOS en kan worden gedownload via Google Play of iTunes. Een andere mogelijkheid is om hem via een lokaal wifi-netwerk te verbinden met je laptop of pc. Niets is eenvoudiger en praktischer dan de camera die in een bril is geïntegreerd. De opname van de camera wordt rechtstreeks in een bril opgeslagen op een microSD-kaart tot 64 GB (niet inbegrepen).

zonnebril met HD camera wifi

Eenmaal gekoppeld met uw telefoon of tablet, kunt u de camera- of fotocamera-instellingen wijzigen. U kunt video HD 1080x720Pat 25fps of 640x480P met 25fps kiezen. Video's worden in het ASF-formaat op de microSD-kaart opgeslagen en bij opname via een lokaal WiFi-netwerk of internet in AVI-formaat. Het record van de kaart kunt u vooraf bekijken in het gratis te downloaden programma VLCPlayer of SMPlayer. Een bril kan ook worden gebruikt als beveiligingscamera. Leg ze bijvoorbeeld gewoon op tafel zodat de lens het gebied kan bewaken wat je nodig hebt en door middel van applicatie kun je bewegingsdetectie instellen. Het alarm waarschuwt u door middel van beeldberichten wanneer er beweging wordt gedetecteerd en de video wordt opgenomen op een microSD-kaart, waarna u deze naar uw mobiele telefoon kunt downloaden. Bewegingsdetectie is effectief tot 6 meter. Live videostreaming en video-opname is met geluid. De microfoon kan geluid opnemen tot een diepte van 4 meter. De applicatie heeft ook een functie die cyclisch opnemen mogelijk maakt, wat betekent dat wanneer de kaart vol is, deze automatisch de oudste records verwijdert en nieuwe registreert.

zonnebril met HD-camera via wifi

Met een microSD-kaart van 64 GB kan hij tot 64 uur video opnemen in HD-resolutie 1280x720P. De ingebouwde batterij heeft een capaciteit van 250 mAh per keer opladen en kan 25 minuten opnemen. U kunt ook een bril aansluiten op de POWERBANK, zodat u de duur van de video-opname kunt verlengen met een aangesloten externe batterij (als de capaciteit van de POWERBANK bijvoorbeeld 2500 mAh is, is de opnametijd maximaal 4 uur). Camera in zonnebril kan ook worden aangesloten op een permanente stroomvoorziening via de USB-voedingsadapter. De lens heeft een beeldhoek van 120º waardoor u een groot gebied kunt bewaken.  

De bril heeft ook een presterende LED-diode waarmee u zich zelfs in volledige duisternis kunt oriënteren. Deze praktische verlichting zult u in veel situaties waarderen.


Kenmerken:

plus Wifi-camera verborgen in glazen
plus HD-resolutie met de mogelijkheid tot LIVE streaming via internet
plus Bewegingsdetectie en verzenden van alarmmeldingen.
plus Gebruik van microSD-kaarten tot 64 GB
plus De mogelijkheid van stroomvoorziening via de POWERBANK
plus Wifi-verbinding via een lokaal netwerk OF verbinding via een router

specificaties:

Videoresolutie: 1280x720P bij 25 fps, 640x480 bij 25 fps
Audio: geluidsopname tot 5 meter
Video-opnameformaat: AFS / AVI
Geheugen: microSD-kaart met een capaciteit van maximaal 64 GB
Lens: 2 megapixels CMOS
Kijkhoek: 120 º
Verbinding: USB
Verbinding via internet: ja
Het aantal verbindingen in de live-uitzending: 4 gebruikers
Temperatuurbereik: -20 tot +60

Inhoud:

1x Wifi bril met camera
1x USB-kabel
1x installatie-cd
1x handleiding

belangrijke mededeling

Waarom een spionagetechnologie kopen via onze e-shop?

We testen gedurende een aantal weken elk nieuw product en na de eindinspectie wordt deze bij de verkoop inbegrepen
Ons aanbod is niet de grootste op de markt, maar we bieden alleen door ons geteste producten - kwaliteit en betrouwbare spy producten
Wij zijn niet de goedkoopste, maar onze klanten zijn tevreden klanten.
Vele jaren ervaring in de verkoop van spionageproducten (spionagecamera's, spionageapparatuur) meer dan 5 jaar ervaring
Deskundig advies bij installatie en aanpassing van producten (via telefoon of e-mail)
Wij bieden 24 maanden garantie op alle producten en gratis retour binnen 14 dagen na levering
Onze samenwerking houdt niet op bij de verkoop, wij bieden een gekwalificeerde klantenservice
In het geval van een claim proberen we de tijd voor de verwerking tot een minimum te beperken (meestal 7-14 dagen). Als de goederen niet functioneel zijn, wordt de oplossing geboden met een ruil voor een nieuw stuk

OPMERKING: als u concurrerende producten vindt (met aanzienlijk lagere kosten) die hetzelfde ontwerp kunnen hebben, maar gebruikte componenten zoals versterkers, batterijen, enz. Kunnen een goedkope (goedkopere) versie van het product zijn, dus ze hebben een aanzienlijke impact op de totale kwaliteit en levensduur. We raden klanten aan om de winstgevendheid van investeringen en de aankoop ook op basis van dit feit in overweging te nemen.

Productbespreking (2)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

lau

camera wifi-bril

laura reageren

Is het mogelijk om een bril met heldere glazen te hebben?

Vertaald uit: it
Cool Mania

Wifi camera in zonnebril HD met mogelijkheid tot LIVE streaming via internet

Mario Bruchanik reageren

Hallo, alleen in dit model: https://www.cool-mania.it/spiare/telecamere-spia/telecamera-spia-nascosta-con-wifi-con-trasmissione-video-live-full-hd-p2p

Vertaald uit: it
Mir

live streaming

Miroslav Antol reageren

alsjeblieft, hoe werkt de livestream via internet? Ik ben geïnteresseerd in de kwaliteit van het beeld, de mogelijkheid om verbinding te maken met het apparaat en de opslag van opnames. Dank je.

Vertaald uit: cs
Cool Mania

Wifi camera in zonnebril HD met mogelijkheid tot LIVE streaming via internet

Pavel Kováčik reageren

Goede dag,
De livestream werkt door de camera te koppelen met je wifi-router die toegang heeft tot internet. Vervolgens zet je internet aan op je mobiele telefoon en na het starten van de applicatie weet je wat de bril momenteel aan het scannen is. Als de bril correct is aangesloten op de wifi-router, hoeft de mobiele telefoon niet in de buurt van de bril te staan, maar dat kan ook in een andere stad. Het gestreamde beeld is meestal van een lagere beeldkwaliteit dan de bril toelaat. Het gestreamde beeld kan via de applicatie rechtstreeks op de mobiele telefoon worden opgenomen en de bril neemt het beeld ook in volledige resolutie (HD 720p) op de geheugenkaart op.

Vertaald uit: cs
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (0)

Nog geen beoordeling