Beveiliging WiFi FULL HD-camera met nacht IR-led + 360 ° rotatiehoek en intelligente tracking

Code: 52-008
163,90 U$ 108,90 U$ Prijs excl. VAT: 90,75 U$
voorafgaande bestelling Levering van product ongeveer 1-3 s weken.
Ja! We verzenden naar US
Cards
Bank
Crypto
+

Beveiliging WiFi FULL HD-camera met nacht-IR-led + 360 ° rotatiehoek en intelligente automatische tracking zorgt voor bewaking van uw huis tijdens uw afwezigheid.

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

Beveiliging WiFi FULL HD-camera met nacht IR-led + 360 ° rotatiehoek en intelligente automatische tracking zorgt voor thuisbewaking tijdens uw afwezigheid. De camera beschikt over IR-nachtzicht binnen 10 m , PIR-bewegingssensor en twee geluidssensoren. Het heeft een geïntegreerde tweeweg audio- en videotransmissie in HD-kwaliteit waardoor het kan worden gebruikt als babyfoon of interactieve camera voor huisdieren. U kunt ook 4x digitale zoom gebruiken voor live-uitzending . Het is een beveiligingssysteem dat bedoeld is voor gebruik binnenshuis. De ip-camera is vooral geschikt voor huishoudens om huis, flat, kinderen en huisdieren in de gaten te houden , maar hij kan ook gebruikt worden op kantoor en op elke andere plek waar je een overzicht wilt hebben van wat er gaande is.

De camera volgt uw beweging en schakelt automatisch over naar uw positie

beveiliging wifi camera

Installatie van de camera is heel eenvoudig. Nadat u de CamEye-app met Android- en IOS-ondersteuning heeft gedownload, kunt u uw camera met uw netwerk verbinden met behulp van een klassieke netwerkkabel of draadloze WiFi- technologie, en vervolgens kunt u de camera-opties gebruiken via de smartphone-applicatie. De app bevat verschillende sensorinstellingen om u te helpen uw IP-camera naar wens in te stellen. De volledige communicatie wordt verzorgd via een ondoordringbaar systeem van 256-bits codering.

De kwaliteit, veiligheid en snelheid van video- en audiotransmissie bevinden zich daarom op het hoogste niveau. Via de app kijk je Live streaming met camera's in FULL HD resolutie van 1920x1080. Bij een storing van de audio- of bewegingssensor laat de camera een schril alarmgeluid afgaan en ontvang je tekst- en beeldmeldingen via je app op je mobiele telefoon. U kunt Live-verzending starten om te zien wat er gebeurt. Na het instellen kunnen de video of foto's worden opgeslagen op een geheugenkaart tot 128GB. Met tweewegcommunicatieaudio kunt u op afstand communiceren. De camera heeft een ingebouwde motor die 360 ° beweging mogelijk maakt, zodat je de hele kamer kunt bekijken waarin de camera is geïnstalleerd.

De IP-beveiligingscamera voor thuis wordt permanent gevoed door een micro-USB en AC / DC-adapter. Het stroomverbruik is minimaal slechts 2A / 5V, waardoor stroomvoorziening via powerbank mogelijk is, op plaatsen waar je geen toegang hebt tot het netwerk. Met behulp van de beugel kunt u deze op verschillende ondergronden monteren of losjes op het meubel laten leggen.

Kenmerken:

PLUS Intelligente wifi-beveiligingscamera met IR-nachtzicht
plus Bewegingsdetectie en volgen van gedetecteerde persoon
plus Bewegings- en geluidssensor met tweeweg audiotransmissie
plus Maakt gebruik van microSD-kaarten tot 128 GB
plus Verzenden van notificaties naar uw gsm

Specificaties:

Beeldsensor: 1/3 "CMOS IR
Cameraresolutie: 1920x1080p Full HD
Kijkhoek: horizontaal 355 ° (verticaal 110 °)
Videoformaat: AVI
Gecomprimeerd formaat: H.264
Kijkhoek: 180 °
Nachtzicht: IR-led
IR-afstand: 10m
Detectie van geluid en beweging
Maximale capaciteit van de geheugenkaart: 128 GB
Voeding: 2A / 5V voeding met USB-aansluiting
Besturingssysteem: iOS 7 en hoger, Android 4.1 en hoger
Wifi: wifi 802.11 b / g / n

Verpakkingsinhoud:

• 1x HD-camera
• 1x USB-kabel
• 1x gebruikershandleiding
• 1x camerahouder
• 1x bevestigingsset schroeven
• 1x LAN-kabel 1m

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (0)

Nog geen beoordeling