Onderwaterscooter voor duiken en zwemmen LESWIM S2 - Seascooter

Code: 11-345
471,90 U$ Prijs excl. VAT: 393,25 U$
uitverkocht Sorry, maar dit product is uitverkocht. Dit product is niet langer verkrijgbaar.
Ja! We verzenden naar US
Cards
Bank

Onderwaterscooter voor duiken en zwemmen LESWIM S2 - Seascooter is een fantastisch hulpmiddel om op en onder water te bewegen

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

Onderwaterscooter voor duiken en zwemmen LESWIM S2 - Seascooter is een fantastisch hulpmiddel om op en onder water te bewegen, geschikt voor plezier tijdens het zwemmen of als duikhulp. Deze onderwaterscooter staat garant voor perfect manoeuvreren en bewegen in en onder water. Het uitgebalanceerde ontwerp met twee motoren aan de zijkanten en een centraal gedeelte voor het opbergen van de batterij zorgt voor een elegante vorm van het apparaat. Het stevige frame voor grijpen zorgt voor een permanente rijcontrole. Beschermende roosters om de propellers te bedekken, voorkomen mogelijk letsel aan de vingers. LESWIM S2 is ontworpen voor vele toepassingen in het water , het is ontworpen voor gebruikers van verschillende leeftijden, verschillende figuren en gewichten, evenals verschillende ervaringsniveaus.

Dit apparaat brengt een nieuwe dimensie van beweging in water.

leswim waterscooter

Kies de kleur die het dichtst bij je staat

zeeschutter

De onderwaterscooter wordt aangedreven door twee propellers, die zich aan de zijkanten van de scootmobiel bevinden, dit zorgt voor een gelijkmatige stuwkracht bij het vasthouden van het apparaat met beide handen. U kunt ook de snelheidsschakelaar (1-2) gebruiken. Het gebruik van een scootmobiel is eenvoudig, er is geen speciale vooropleiding of ervaring vereist. De aandrijfschroeven zijn aan beide zijden bedekt met roosters om het risico op verwondingen aan de vingers van de gebruiker te minimaliseren. De roosters dienen ook om te voorkomen dat er andere dingen in de propeller komen die in het water voorkomen, zoals zeewier, vissen etc.

leswim 2 onderwaterscooter

De step is voorzien van een beugel voor het bevestigen van een GoPro camera (of een andere met hetzelfde bevestigingssysteem). Het aansluiten van een camera en het opnemen van een video zorgt voor de gebruiker voor de mooie momenten tijdens het kijken naar eigen video, bijvoorbeeld comfortabel thuis op de tv of computer. De scootmobiel heeft een veiligheidszekering en een LED-accu indicatielampje. LESWIM S2 met zijn vermogen van 480W, dompelt je onder tot een diepte van 50 meter , je kunt ermee zwemmen met een snelheid van maximaal 1,5 meter per seconde gedurende maximaal 45 minuten.

leswim s2

Specificaties:

Model: LESWIM 2
Spanning: 21,6V 2A
Maximale diepte voor duik: 50 meter
Vermogen: 480W
Levensduur batterij: 30-45 min
Batterij opladen: 3 uur
Maximale snelheid: 0,8 tot 1,5 m / s
Bedrijfstemperatuur: -5 tot 50 ° C
Afmetingen: 540x280x190 mm
Gewicht: 4,5 kg


Verpakkingsinhoud:

1x Onderwaterscooter LESWIM S2
1x Acculaadkabel
1x handleiding

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (1)

65%
65%
Martin Meise

Onderwaterscooter voor duiken en zwemmen LESWIM S2 - Seascooter

De duikscooter is gewoon leuk. Speciaal voor kinderen die graag in het water spelen.
De informatie over de snelheid komt niet overeen. We deden experimenten met een persoon van 75 kg en een persoon van 120 kg. Beide ongeveer 1.80 m lang. Beiden bereikten op hoog niveau een snelheid van ca. 2,5 km/u (0,7 m/s).
Om de scooter te laten werken of de accu op te laden, moet een kleine magneet in de daarvoor bestemde uitsparing in de accu worden gestoken. Dit staat helaas niet in de handleiding.
Bij mijn scooter is het ook zo dat de linker schakelaar geen functie heeft en alleen de rechter schakelaar bedient de scooter. De linker schakelaar heeft nog een mechanische vergrendeling, deze is dus ook zonder functie. Maar het stoort me niet.
Vertaald uit: de