Morph-maskers - cyborg

Code: 90-013
60,50 U$ Prijs excl. VAT: 50,41 U$
voorafgaande bestelling Levering van product ongeveer 1-3 s weken.
Ja! We verzenden naar US
Cards
Bank
+

Morph-maskers - cyborg is het eerste digitale geanimeerde masker ter wereld. Transformeer jezelf volledig met dit digitale Cyborg-masker.

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Waarom zijn wij het beste?

Meer dan 35.000 YT-abonnees Meer dan 1.000 YT-videorecensies 10 miljoen keer bekeken
Professioneel advies
Marktleider al 12 jaar
Alle producten we zijn aan het testen

Productomschrijving

Morph-maskers - cyborg is het eerste digitale geanimeerde masker ter wereld. Transformeer jezelf volledig met dit digitale Cyborg-masker. Het laseroog van half mens, half machine zorgt ervoor dat de anderen bang worden. Om dit enge effect te bereiken, download je eenvoudig de gratis app op je smartphone, plaats je het mobiele apparaat in de zak in een masker en ga je gang, geweldige Cyborg is hier. Het klikken begint en stopt de beweging.

Masks Carnival - Welkom in de toekomst van Morph-maskers! Kijk, lach, heb plezier achter je masker terwijl mensen in paniek raken en bang en afgevraagd zullen zijn en ze zullen willen weten wat het is. Alle animatie-effecten zijn interactief en hebben attentie- en geluiden ter verbetering van het gekke realistische effect! Verbazingwekkend eenvoudig en absoluut perfect - slechts 30 seconden voorbereiding en bereid u voor op veel foto's en video's, u zult in het middelpunt van de belangstelling staan. Halloween Morph-maskers zijn 100% origineel en 110% geweldig.

Ongelooflijke interactieve en digitale halloween-maskers die je nog nooit eerder hebt gezien . We garanderen dat je de ster wordt van elk Halloween-feest, of op het carnaval, disco's, clubs en festivals.

morph masker cyborg

Morph-maskers voor carnaval zijn de juiste investering voor jou als je aandacht wilt trekken en vooral cool wilt zijn. Geschikt als speciaal cadeau voor dierbaren. Morph digitale en interactieve t-shirts die te koop zijn, kunnen online worden gekocht in onze e-shop. Hij heeft een nieuw borstzakje aan de voorkant, zodat je je telefoon in minder dan 2 seconden kunt verwijderen en erin kunt steken.

Digital Morph-maskers zijn geschikt voor mobiele telefoons met afmetingen tot 6,25 "x 3,25" (de Galaxy S en iPhone 6 Plus).

Apple-apparaat moet iOS 6 of hoger hebben.
Android-apparaten - met Android 2.2 of hoger.

Veel van onze maskers zijn zo ontworpen dat ze passen bij bijna iedereen die koning van het feest wil zijn, ze zijn losjes bevestigd of hebben elastische banden of elastische materialen.

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (0)

Nog geen beoordeling