MORPH digitaal shirt - Cyborg

Code: 90-001
U$38.40 Prijs excl. VAT: U$32.00
uitverkocht Sorry, dit product is momenteel niet op voorraad.
Ja! We verzenden naar US

Morph Digital T-shirt - Cyborg. Beangstigend? Ja. Helemaal geweldig? Absoluut! Laser bewegend oog van half mens, half machine zal zeker iedereen afschrikken.

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

Morph Digital T-shirt - Cyborg. Beangstigend? Ja. Helemaal geweldig? Absoluut! Laser bewegend oog van half mens, half machine zal zeker iedereen afschrikken. Je krijgt het volledige respect als "de man met enge cyborg T-shirt". Om dit enge effect te bereiken, download je eenvoudig de gratis app op je smartphone, plaats je het mobiele apparaat in je zak in een shirt en ga je gang, enge cyborg is hier. Het klikken begint en stopt de beweging.

Verbazingwekkend en absoluut perfect - slechts 30 seconden voorbereiding, en je wordt gedomineerd op het feest of elke dag of nacht met onze interactieve morph-shirts ... Laat jezelf op het feest zien als chef in jeans en shirt, maar niet zomaar een shirt , maar Morph shirt! En maak je klaar voor veel foto's en video's, je zult in het middelpunt van de belangstelling staan. Alle Morph Designs van T-shirts zijn 100% origineel en 110% geweldig.

Ongelooflijke interactieve en digitale MORPH-shirts die je nog nooit eerder hebt gezien . We garanderen dat je de ster wordt van elk Halloween-feest, of op het carnaval, disco's, clubs en festivals.

morph overhemd cyborg

Morph-shirts zijn de juiste investering voor jou als je aandacht wilt trekken en vooral cool wilt zijn. Geschikt als speciaal cadeau voor dierbaren. Morph digitale en interactieve t-shirts die te koop zijn, kunnen online worden gekocht in onze e-shop. Hij heeft een nieuw borstzakje aan de voorkant, zodat je je telefoon in minder dan 2 seconden kunt verwijderen en erin kunt steken.

Digital Morph-shirts zijn geschikt voor mobiele telefoons tot 6,25 "x 3,25" (de Galaxy S en iPhone 6 Plus).
Apple-apparaat moet iOS 6 of hoger hebben.
Android-apparaten - met Android 2.2 of hoger.

Voor meer informatie:
Meer plezier, meer actie, meer vrienden, meer verhalen en ervaringen
Gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen voor maximaal comfort en duurzaamheid.

morph-shirt maattabel

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (0)

Nog geen beoordeling