Digitaal Morph-shirt - Frankenstein

Code: 90-008
U$38.40 Prijs excl. VAT: U$32.00
uitverkocht Sorry, dit product is momenteel niet op voorraad.
Ja! We verzenden naar US

Digitaal Morph-shirt - Frankenstein. Heb een vreselijk Halloween! Het T-shirt van Frankenstein is een van de meest gruwelijke enge kostuums aller tijden.

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

Digitaal Morph-shirt - Frankenstein. Heb een vreselijk Halloween! Het T-shirt van Frankenstein is een van de meest gruwelijke enge kostuums aller tijden. We garanderen dat het iedereen beangstigt. Om dit griezelige effect te bereiken, download je eenvoudig de gratis app op je smartphone, plaats je het mobiele apparaat in je zak op een shirt, ga je gang, eng Frankenstein is hier. Het klikken begint en stopt.

Verbazingwekkend en absoluut perfect - slechts 30 seconden voorbereiding, en je wordt gedomineerd op het feest of elke dag of nacht met onze interactieve morph-shirts ... Laat jezelf op het feest zien als chef in jeans en shirt, maar niet zomaar een shirt , maar Morph shirt! En maak je klaar voor veel foto's en video's, je zult in het middelpunt van de belangstelling staan. Alle Morph Designs van T-shirts zijn 100% origineel en 110% geweldig.

Ongelooflijke interactieve en digitale MORPH-shirts die je nog nooit eerder hebt gezien . We garanderen dat je de ster wordt van elk Halloween-feest, of op het carnaval, disco's, clubs en festivals.

morph overhemd frankenstein

Morph T-shirts die geweldig zijn voor Halloween, carnaval, een disco, een club, voor een feest of festival, zijn de juiste investering voor jou als je aandacht wilt trekken en vooral cool wilt zijn. Geschikt als speciaal cadeau voor dierbaren. Morph digitale en interactieve t-shirts die te koop zijn, kunnen online worden gekocht in onze e-shop. Hij heeft een nieuw borstzakje aan de voorkant, zodat je je telefoon in minder dan 2 seconden kunt verwijderen en erin kunt steken.

Digital Morph-shirts zijn geschikt voor mobiele telefoons tot 6,25 "x 3,25" (de Galaxy S en iPhone 6 Plus).

Apple-apparaat moet iOS 6 of hoger hebben.
Android-apparaten - met Android 2.2 of hoger.

Meer informatie:
Meer plezier, meer actie, meer vrienden, meer verhalen en ervaringen
Gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen voor maximaal comfort en duurzaamheid.

morph-shirt maattabel

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (0)

Nog geen beoordeling