Morph Halloween-kostuum - Kloppend hart

Code: 91-014
U$34.80 Prijs excl. VAT: U$29.00
uitverkocht Sorry, dit product is momenteel niet op voorraad.
Ja! We verzenden naar US

Morph Halloween-kostuum - Kloppend hart is het beste kostuum dat je kunt kopen. Maak je klaar dat mensen zich zullen afvragen en bang zullen zijn. Zie de realistische hartslag

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

Morph Halloween-kostuum - Kloppend hart is het beste kostuum dat je kunt kopen. Maak je klaar dat mensen zich zullen afvragen en bang zullen zijn. Het zien van de realistische hartslag is een grote schok voor degenen die het zien. En wie kijkt er opgewonden naar het bloedige hart dat door het T-shirt klopt?

Carnival Morph-kostuums die het beste zijn voor Halloween, carnaval, discotheek, in een club, op een feest of festival, zijn de beste investering voor jou als je aandacht wilt trekken en vooral cool wilt zijn. Geschikt als speciaal cadeau voor dierbaren. Kostuums kunnen online worden gekocht in onze e-shop. En bereid je voor op veel foto's en video's, want je zult in het middelpunt van de belangstelling staan.

Steek uw mobiele apparaat in een verborgen zak op een shirt en voer de gedownloade applicatie voor morph suit - Kloppend hart uit. Het display toont het kloppende hart en dubbelklik vervolgens op de hartslag om de applicatie te loungen en met één klik kunt u deze stoppen. Latex T-shirt is EEN MAAT en is geschikt voor elk mobiel apparaat van iTouch tot Samsung Galaxy Note.

morph kostym bonzend hart

Kostuums zijn zorgvuldig ontworpen door onze geheime elastaanmix, wat betekent dat ons kostuum beter bij je past, langer meegaat en je urenlang plezier zal bezorgen .

Meer informatie:

Meer plezier, meer actie, meer vrienden, meer verhalen en ervaringen
Gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen voor maximaal comfort en duurzaamheid.

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (0)

Nog geen beoordeling