Mega Morph kostuum Tuxedo

Code: 91-021
53,90 U$ Prijs excl. VAT: 44,91 U$
voorafgaande bestelling Levering van product ongeveer 1-3 s weken.
Ja! We verzenden naar US
Cards
Bank
+

Mega Morph Suit Tuxedo is het beste kostuum dat je kunt kopen. Grote, springende smoking. Opblaasbaar kostuum om veel plezier mee te beleven

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Waarom zijn wij het beste?

Meer dan 35.000 YT-abonnees Meer dan 1.000 YT-videorecensies 10 miljoen keer bekeken
Professioneel advies
Marktleider al 12 jaar
Alle producten we zijn aan het testen

Productomschrijving

Mega Morph Suit Tuxedo is het beste kostuum dat je kunt kopen. Grote, springende smoking. Opblaasbaar kostuum waarmee je veel plezier kunt beleven, je kunt de ober of butler spelen en jezelf en anderen vermaken. Het kostuum is absoluut een perfecte en originele keuze voor een Halloween-feest of carnaval.

Eén maat past voor de meeste mensen. Kostuums zijn niet zoals de huidige kleding en zijn ontworpen en vervaardigd om in verschillende maten te passen. Velen van hen hebben elastische riemen en rekbaar materiaal voor comfortabel dragen. One-size kostuums zijn bedoeld om gratis te dragen om voor bijna iedereen te passen. Morph-kostuums die het beste zijn voor Halloween, carnaval, discotheek, in een club, op een feest of festival, zijn de beste investering voor jou als je aandacht wilt trekken en vooral cool wilt zijn. Geschikt als speciaal cadeau voor dierbaren. Kostuums kunnen online worden gekocht in onze e-shop. En bereid je voor op veel foto's en video's, want je zult in het middelpunt van de belangstelling staan.

mega morph smoking

Carnavalskostuums - dubbele stiksels rondom de binnenkant van het kostuum zorgen voor een lange levensduur, terwijl twee ritsen snel en gemakkelijk morphing en demorphing mogelijk maken. Een speciale combinatie van materialen zorgt voor een grotere aantrekkelijkheid van het pak. Kostuums zijn zorgvuldig ontworpen door onze geheime elastaanmix, wat betekent dat ons kostuum beter bij je past, langer meegaat en je urenlang plezier zal bezorgen.

Meer informatie:

Meer plezier, meer actie, meer vrienden, meer verhalen en ervaringen
Gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen voor maximaal comfort en duurzaamheid.
Morph-pak geeft je veel meer dan je standaardkostuum
Een maat voor iedereen

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (0)

Nog geen beoordeling