Halloween-kostuum - afgehakte hand

Code: 91-017
U$42.00 Prijs excl. VAT: U$35.00
uitverkocht Sorry, dit product is momenteel niet op voorraad.
Ja! We verzenden naar US

Halloween-kostuum - afgehakte hand is het kostuum, dat deel uitmaakt van de illusie dat je met een afgehakte bebloede hand rent met een schreeuw: "Ik wilde het niet doen!

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

Halloween-kostuum - afgehakte hand is het kostuum, dat deel uitmaakt van de illusie hoe je met een afgehakte bebloede hand rent met een schreeuw: "Ik wilde het niet doen! Ik heb het niet gedaan!". Deze unieke outfit garandeert echt de aandacht van mensen, dus je zult ze zeker bang maken.

Kostuum bevat een handschoen en een late pols. Het is een ideale en originele keuze voor Halloween Carnival Morph-kostuums die het beste zijn voor Halloween, carnaval, discotheek, in een club, op een feest of festival, en de beste investering voor jou zijn als je aandacht wilt trekken en vooral cool wilt zijn. Geschikt als speciaal cadeau voor dierbaren. Kostuums kunnen online worden gekocht in onze e-shop. En bereid je voor op veel foto's en video's, want je zult in het middelpunt van de belangstelling staan.

morph suit afgescheiden hand

Kostuums zijn niet zoals de huidige kleding en zijn ontworpen en vervaardigd om in verschillende maten te passen. Velen van hen hebben elastische riemen en rekbaar materiaal voor comfortabel dragen. Zie hieronder voor meer informatie:

morph kostuums een maat

Meer informatie:

Meer plezier, meer actie, meer vrienden, meer verhalen en ervaringen
Gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen voor maximaal comfort en duurzaamheid.

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (0)

Nog geen beoordeling